آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

تاکید مجدد موگرینی به حفظ برجام

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اشاره به عزم اروپا برای حفظ برجام، تاکید کرد این توافق موثر بوده است.

به گزارش خبرگزاری فارس، «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز (جمعه) تاکید کرد برجام موثر بوده و این اتحادیه مصمم به حفظ آن است.

موگرینی طی نشست خبری در شهر فلورانس در ایتالیا، گفت: «وضعیت امروز دنیا، وضعیت آشوبناک است، گسترش بحران‌ها و درگیری‌ها بر تعقل غلبه کرده است».

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک» وی تاکید کرد هیچ کشوری نمی‌تواند به صورت یکجانبه توافق هسته‌ای ایران را لغو کند زیرا این یک توافق دوجانبه نیست بلکه یک میراث جهانی است.

ترامپ شامگاه سه‌شنبه (18 اردیبهشت) طی سخنرانی در کاخ سفید با متهم کردن ایران به تلاش برای دستیابی به سلاح اتمی، مخفی کردن ابعاد نظامی برنامه هسته‌ای و دخالت در امور کشورهای منطقه، خروج آمریکا را از برجام اعلام کرد.

وی همچنین تاکید کرد تحریم‌های پیشین هسته‌ای و تحریم‌های سخت‌تر جدیدتر در بازه 90 تا 180 روزه علیه ایران باز خواهند گشت. ترامپ همچنین از مقامات تهران دعوت کرد تا به مذاکرات جدید با آمریکا برگردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.