آخرین خبرپایان فرار قاتل طلافروش در کمتر از ۷۲ ساعت
2بازدید
۰

آذري شايعه حضور در مديريت باشگاه پرسپوليس را رد کرد

سازمان بازرسي کل کشور افرادي را دو شغله مي داند که از صندوق دولت دو حقوق دريافت کنند و اگر کاشاني در ساعات خارج از ساعت اداري در کنار پرسپوليس باشد هيچ مشکلي از لحاظ قانوني وجود نخواهد داشت.

مدير عامل سابق باشگاه ذوب آهن اصفهان شايعات اخير مبني بر احتمال حضورش در راس مديريت باشگاه پرسپوليس را رد کرد.

سعيد آذري روز دوشنبه در گفت و گو با ايرنا، گفت: تاکنون هيچ مذاکره اي با من براي حضور در باشگاه پرسپوليس نشده و معتقدم کاشاني بهترين گزينه براي هدايت اين باشگاه است.

وي افزود:‌ سرپرست فعلي باشگاه پرسپوليس يکي از مديران سالم فوتبال ايران است و بايد از او به بهترين شکل حمايت کرد تا در اين باشگاه پرطرفدار موفق شود.

آذري گفت: تاکنون تغييرات بسيار خوبي از لحاظ فني در تيم پرسپوليس ايجاد شده و مطمئن هستم که اين تيم در ادامه ليگ برتر موفق خواهد بود.

وي افزود: سازمان بازرسي کل کشور افرادي را دو شغله مي داند که از صندوق دولت دو حقوق دريافت کنند و اگر کاشاني در ساعات خارج از ساعت اداري در کنار پرسپوليس باشد هيچ مشکلي از لحاظ قانوني وجود نخواهد داشت.

وي گفت:‌ اگر پيشنهادي براي حضور در باشگاه پرسپوليس دريافت کنم آن را بررسي خواهم کرد، زيرا در طول دوران حضور پنج ساله ام در باشگاه ذوب آهن موفقيت ها بزرگي کسب کرده ام که نبايد به آساني آن ها را زير سئوال ببرم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.