آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

یک ساعت و نیم بعد از افطار ورزش کنید

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ارتباط با ملاحظات ورزش در ماه رمضان گفت: توصیه می‌کنیم افراد یک ساعت و نیم بعد از افطار ورزش کنند، زمان مناسب برای ورزش اصولا بعد از افطار است.

به گزارش میزان، پورسعید اصفهانی، متخصص پزشکی ورزشی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سخنانی درباره سنجش کیفیت ورزش‌های هوازی گفت: ورزش هوازی مورد نظر باید در بهبود سلامت بدن و وضعیت بهتر بدن موثر باشد. یعنی ورزش هوازی مورد نظرمان نظیردوچرخه ثابت، تردمیل و یا پیاده روی باید در تنظیم فشار خون، قند خون و یا چربی بدن و ترکیب خوب چربی موثر باشد.

متخصص پزشکی ورزشی درباره زمان مناسب برای ورزش گفت: این مساله بسته به شرایط بدنی هر فرد متفاوت است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ارتباط با ملاحظات ورزش در ماه رمضان گفت: توصیه می‌کنیم افراد یک ساعت و نیم بعد از افطار ورزش کنند، زمان مناسب برای ورزش اصولا بعد از افطار است. در صورت انجام ورزش در ایام ماه رمضان باید شدت ورزش را پایین بیاوریم و حرکات ورزشی باید سبک بوده و در زمان‌های منقطع انجام پذیرد. افراد نباید در این زمینه فشار به خود وارد کنند چرا که ممکن است به بیماری دچار شوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.