آخرین خبرهانیه رستمیان به سهمیه المپیک رسید
1بازدید
۰

اتمام مهلت راه‌اندازی سامانه«حقوق مدیران»

رئیس کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه، با اشاره به اتمام مهلت قانونی دولت برای راه‌اندازی «سامانه حقوق و مزایای مدیران»، خواستار پیگیری این مسئله توسط دولت شد.

حمیدرضا حاجی‌بابایی، با اشاره به حکم ماده ۲۹ قانون برنامه ششم توسعه و الزام دولت برای ایجاد سامانه شفافیت حقوق و مزایای مدیران و کارکنان دولت، اظهار داشت: پایان سال ۹۶، آخرین مهلت راه‌اندازی این سامانه بوده، اما هنوز راه نیفتاده و حالا دیگر واقعاً باید راه‌اندازی شود.

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی، افزود: بر اساس این حکم، حقوق و مزایای مدیران و تمام کسانی که در قانون برنامه ششم از آنها نام برده شده، باید به صورت شفاف در معرض دید عموم قرار بگیرد و مردم هم از آن مطلع شوند، اما با گذشت سه ماه از انقضای مهلت دولت، هنوز این سامانه ایجاد نشده است.

رئیس کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه تصریح کرد: اگر این شفافیت به معنی واقعی کلمه ایجاد شود، یک قسمت از دردها و مشکلات اجتماعی تسکین پیدا می‌کند و رضایتمندی مردم بالا می‌رود.

حاجی‌بابایی با بیان اینکه دولت برای راه‌اندازی این سامانه مسئول است، خاطرنشان کرد: هیأت رئیسه مجلس باید پیگیری کند که چرا تاکنون این سامانه قانونی راه نیفتاده و حتی معاونت نظارت مجلس نیز باید این مسئله را پیگیری و گزارش کند.

به گزارش مهر، وی گفت: اینکه نمایندگان در یک سال چه تعداد تذکر و سؤال مطرح کرده‌اند، شاید به خودی خود آنچنان مهم نباشد که در گزارش‌های نظارتی معاونت نظارت مجلس بیاید. مهم‌تر از آنها این است که گزارش شود چند درصد از قوانین مصوب مجلس توسط دولت اجرا و چگونه اجرا شده است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.