آخرین خبرخوشا به حال امیر قلعه‌نویی؛ یک سال فرصت بیشتر با قراردادی چرب‌تر!
1بازدید

آتش‌سوزی در فرودگاه «کاونتری» انگلیس

طبق گزارش‌های رسانه‌ای، بر اثر دود غلیظ ناشی از آتش‌سوزی در یک شرکت انگلیسی، تمام پروازهای فرودگاه «کاونتری» در انگلیس به تعلیق درآمدند.

آتش‌سوزی در فرودگاه «کاونتری» انگلیس

طبق گزارش‌های رسانه‌ای، بر اثر دود غلیظ ناشی از آتش‌سوزی در یک شرکت انگلیسی، تمام پروازهای فرودگاه «کاونتری» در انگلیس به تعلیق درآمدند.

به گزارش فارس، تمام پروازهای یک فرودگاه در انگلیس بر اثر دود ناشی از آتش‌سوزی در یک شرکت شهر «واریک‌شر» متوقف شد.

اسپوتنیک گزارش داده که آتش سوزی بزرگ در یک شرکت ضایعات آهن در شهر «واریک‌شر» انگلیس و ایجاد دود غلیسظ ناشی از آن، سبب توقف و به تعلیق در آمدن تمام پروازهای فرودگاه «کاونتری» این کشور شد.

پلیس واریک‌شر اعلام کرده که نیروهای این اداره به همراه نیروهای اطفای حریق به صحنه اعزام شده و در حال انجام ماموریت هستند.

طبق گزارش برخی رسانه‌های انگلیسی، نیروهای آتش نشانی توانستند حریق را تحت کنترل خود در آورند و از حجم بالای دود غلیظ ناشی از آتش سوزی کاشته شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.