آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
4بازدید

ایرانی‌ها بزرگترین جستجوگر چینی را هک کردند

در پایین این صفحه پیغامی به فارسی مشاهده می‌شد که «این سایت در اعتراض به دخالت‌های مقامات آمریکا در مسائل داخلی ایران هک شده‌است. این یک هشدار است.»

«بایدو» بزرگترین موتور جستجو‌ چینی صبح سه شنبه توسط ایرانی‌ها هک شد و صفحه‌ای متقش به پرچم جمهوری اسلامی ایران جایگزین صفحه اصلی آن شد.

به گزارش فردا، سایت روزنامه «مردم» چین اعلام کرد که گروهی تحت عنوان «ارتش مجازی ایران» با تغییر DNS‌ های بایدو، موفق شدند که بازدیدکنندگان را به سایت دیگری منحرف کنند.

یکی از مسئولین بایدو ساعت 9:40 به وقت محلی به سایت چاینا نیوزگفته بود که مشکل حل شده‌است و «تا نیم ساعت دیگر به روال عادی بازمی‌گردد»، اما تا ساعت 10:45 همچنان قابل دسترسی نبوده‌است.

در پایین این صفحه پیغامی به فارسی مشاهده می‌شد که «این سایت در اعتراض به دخالت‌های مقامات آمریکا در مسائل داخلی ایران هک شده‌است. این یک هشدار است.»

مسئولین بایدو حاضر به پاسخگویی به خبرگزاری فرانسه نشدند، اما اعلام کردند که بزودی اطلاعیه‌ای صادر خواهند کرد.

هکرهای ایرانی قبل از این هم با عنوان «ارتش مجازی ایران»‌، با همین روش، موفق به از کار انداختن سایت توئیتر در ماه گذشته شده بودند که با توجه به نقشی که در ناآرامی‌های پس از انتخابات داشت، انعکاس وسیعی در مطبوعات بین‌الملل پیدا کرد.

خبرگزاری فرانسه دلیل این اقدام را علیه «این غول اینترنتی چینی» را نامشخص دانست.

طبق موسسه تحقیقاتی «Analysys International»، بایدو، بزرگترین موتور جستجو در چین است که 63.9 درصد از سهم بازار جستجو کشور را در اختیار دارد. با فاصله بسیار زیاد نسخه چینی گوگل با 31.3 درصد در جایگاه دوم قراردارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.