آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

صدورحکم پرونده قاتل ۸ زن در گیلان

رئیس کل دادگستری استان گیلان از صدور حکم پرونده قاتل ۸ زن در شعبه کیفری یک استان خبر داد.

احمد سیاوش پور رئیس کل دادگستری استان گیلان در گفت و گو با میزان، از صدور حکم پرونده قاتل ۸ زن در شعبه کیفری یک استان خبر داد.

سیاوش پور با اعلام این خبر افزود: متهم مرد پرونده (ف. ن) به جرم ۸ فقره قتل عمد زن مسلمان به ۸ فقره قصاص نفس محکوم گردید که اولیا دم مقتولان براساس قانون مجازات اسلامی می‌توانند قصاص نمایند.

رئیس کل دادگستری استان همچنین عنوان کرد: این مرد به جرم جنایت بر میت نسبت به ۶ نفر به ۶ فقره یک دهم دیه کامل در حق مقتولان و ۶ فقره ۱۰۰ ضربه شلاق تعزیری و همچنین به جرم ۸ فقره سرقت طلاجات مقتولان به مجازات ۸ فقره سه سال حبس و ۸ فقره یکصد ضربه شلاق تعزیری و رد اموال مسروقه درحق اولیای دم محکوم شد.

رئیس کل دادگستری استان در ادامه به شرح محکومیت متهم زن پرونده پرداخت و بیان داشت: متهم زن پرونده (ل. ک) به جرم معاونت در یک فقره قتل به ۱۲ سال حبس تعزیری و به جرم مورد معامله قرار دادن ۴ فقره طلاجات متعلق به مقتولان به ۴ فقره ۴ سال حبس و ۴ فقره ۸۰ ضربه شلاق محکوم شد.

رئیس کل دادگستری گیلان همچنین افزود: در خصوص سایر اتهامات متهم زن پرونده (ل. ک) مبنی بر خودداری در مساعدت به فردی که در خطر جانی بوده و مساعدت در خلاصی متهم اصلی از محاکمه و مجازات برای این زن رای برائت صادر شد.

این مقام ارشد قضایی در پایان تصریح کرد: رای صادره ظرف ۲۰ روز از تاریخ ابلاغ، قابل تجدید نظرخواهی در دیوان عالی کشور خواهد بود.

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۲۰ ۰۸:۴۴

طرف 8 نفر رو کشته تازه می نویسید ((متهم ف.ن)) که آبروش نره مثلا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.