آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
0بازدید

آمادگی لندن برای «برگزیت» بدون‌ توافق با اتحادیه اروپا

سخنگوی نخست‌وزیر انگلیس اعلام کرد: کابینه اسناد سیاست «چک سفید» را مورد بررسی دقیق قرار داد و بر این اساس اعلام می کند که آماده خروج از این اتحادیه بدون رسیدن به توافق است.

سخنگوی نخست‌وزیر انگلیس اعلام کرد: کابینه اسناد سیاست «چک سفید» را مورد بررسی دقیق قرار داد و بر این اساس اعلام می کند که آماده خروج از این اتحادیه بدون رسیدن به توافق است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، نشست کابینه دولت انگلیس پس از اعمال چند تغییر در اعضاء هم اکنون به پایان رسید.

سخنگوی ترزا می نخست وزیر انگلیس امروز سه شنبه و پس از پایان بخش نخست اعضای کابینه این کشور اعلام کرد: کابینه اسناد مرتبط با سیاست «چک سفید» (در قبال اتحادیه اروپا) را مورد بحث و بررسی دقیق قرار داد و بر این اساس اعلام می کند که آماده خروج از این اتحادیه بدون رسیدن به توافق است.

وی در ادامه تصریح کرد: نخست وزیر پس از خوشامدگوئی به اعضای جدید، به همراه سایر وزرا انتشار قریب الوقوع اسناد مرتبط با سیاست «چک سفید» درباره مشارکت آینده با بروکسل و نیز چگونگی احراز آمادگی برای عدم توافق پیرامون برگزیت را مورد بحث قرار داده است.

این در حالیست که تجارتِ پسابرگزیت از چالش های مورد مواجهه لندن و بروکسل در فرایند خروج انگلیس از اتحادیه اروپا (برگزیت) به شمار می رود.

لازم به ذکر است، «دیوید دیویس» وزیر پیشین برگزیت انگلیس قبلاً در سخنانی تأکید کرده بود که با توجه به امتیازهای لندن به بروکسل، اتحادیه اروپا ممکن است به دنبال برتری های دیگری نیز باشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.