آخرین خبرجمله معنادار ترانه علیدوستی در وداع با پدرش
2بازدید

ترس ترامپ از دخالت روسیه به نفع دمکرات‌ها

ترس ترامپ از دخالت روسیه به نفع دمکرات‌ها

«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا روز سه شنبه در پیامی که از سوی برخی رسانه‌های این کشور به «فرار رو به جلو» تعبیر شد، از تاثیرگذاری روسیه در انتخابات آتی کنگره آمریکا، آن هم به سود نامزدهای حزب دمکرات، ابراز نگرانی کرد.

به گزارش ایرنا، ترامپ در صفحه توئیتر خود نوشت: از اینکه روسیه به شدت برای تاثیرگذاری روی انتخابات آتی آمریکا تلاش خواهد کرد، بسیار نگرانم.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه هیچ رئیس جمهوری مثل من به روسیه سخت نگرفته است، آن‌ها به شدت برای قدرت گرفتن دمکرات‌ها تلاش خواهند کرد. قطعا ترامپ را نمی‌خواهند!

این اظهارات یک هفته پس از نشست ترامپ و «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه بیان می‌شود که انتقادهای بسیاری را به ویژه از جانب سیاستمداران حزب دمکرات به دنبال داشت.

رئیس جمهوری آمریکا پس از این دیدار و مواجهه موج انتقادات، با عقب‌نشینی از مواضع پیشین خود گفته بود که پوتین را شخصا مسئول دخالت در انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 آمریکا می‌داند.

«جان هانتسمن» سفیر آمریکا در روسیه هم ماه گذشته مدعی شد که مسکو در تدارک مداخله در رقابت‌های آتی کنگره این کشور بوده است.

هانتسمن گفته بود: ما به آن‌ها در این رابطه هشدار دادیم. یک انتخابات در ماه نوامبر داریم و اگر مانند 2016 در آن دخالتی صورت بگیرد، دیگر رابطه چندانی [با روسیه] نخواهیم داشت.

انتخابات کنگره آمریکا ششم نوامبر (15 آبان 97) خواهد بود و در آن تمامی 435 کرسی مجلس نمایندگان و یک سوم از کرسی‌های مجلس سنای این کشور به رای گذاشته خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.