خودکشی مرد ۴۳ ساله در پل چمران اصفهان

کد خبر: ۸۱۹۶۶۹
|
۰۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۰ 25 July 2018
|
2858 بازدید

مدیر مرکز حوادث و فوریت های پزشکی استان اصفهان گفت: صبح امروز مردی حدود ۴۳ ساله اقدام به خودکشی از پل چمران اصفهان کرد و جان خود را از دست داد.

به گزارش جام جم، غفور راستین در گفتگو با تسنیم در اصفهان با اشاره به حادثه امروز پل چمران اظهار داشت: ساعت 9:27 دقیقه صبح امروز یک مورد سقوط از پل چمران به مرکز 115 گزارش شد و در همان لحظه دو آمبولانس به محل حادثه اعزام شد.

وی افزود: در نزدیکی محل حادثه پایگاهی داریم که 3 آمبولانس در آن فعال است و در کمتر از دو دقیقه آمبولانس مسیر را خلاف جهت حرکت ماشین‌ها رانندگی کردند و به صحنه حادثه رسیدند.

مدیر مرکز حوادث و فوریت های پزشکی استان اصفهان ادامه داد: مصدوم آقایی 43 ساله و ناشناس بود که به گفته شاهدان محلی از طبقه دوم پل چمران که حصار هم کشیده بودند خودش را به پایین پرتاب کرد.

وی بیان کرد: این فرد صدمات بسیاری در ناحیه سر، پا، دست، قفسه سینه و لگن دید که تمام اقدامات درمانی اولیه را همکاران ما انجام دادند و در کمتر از 6 دقیقه فرد رابه بیمارستان امین رساندند.

راستین گفت: ادامه عملیات احیا و اقدامات درمانی در اورژانس بیمارستانی انجام شد اما متاسفانه این مرد 43 ساله جان خود را ازدست داد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟