آخرین خبرمنصوریان در آستانه جدایی از الطلبه!
7بازدید

رهبران دو کره برای سومین بار دیدار می‌کنند

کره جنوبی اعلام کرده رهبران دو کره برای سومین بار و با هدف پیشبرد روند صلح قرار است با یکدیگر دیدار کنند اما زمان و مکان این دیدار مشخص نشده است.

کره جنوبی اعلام کرده رهبران دو کره برای سومین بار و با هدف پیشبرد روند صلح قرار است با یکدیگر دیدار کنند اما زمان و مکان این دیدار مشخص نشده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه نیویورک تایمز طی سال جاری میلادی تاکنون کیم جونگ اون رهبر کره شمالی و مون جائه این رئیس جمهور کره جنوبی دو بار در ماه‌های آوریل و مه دیدار داشته‌اند.

در همین راستا مقام‌های ارشد دو کره قرار است طی هفته آینده نشستی داشته باشند تا امکان برگزاری یک نشست جدید میان رهبران این دو کشور را بررسی کنند.

مقام‌های کره جنوبی بر اساس این گزارش اعلام کرده‌اند که مایل هستند یک نشست سوم نیز بین این دو رهبر برگزار شود تا بن بست فعلی میان پیونگ یانگ و واشنگتن بر سر خلع سلاح هسته‌ای کره شمالی برطرف شود.

مون جائه این دعوتی از جانب کیم جونگ اون برای سفر به شهر پیونگ یانگ پایتخت کره شمالی در پاییز را قبول کرده است با این حال تاریخ دقیقی اعلام نشده و مشخص نیست آیا این نشست سوم در آنجا انجام شود یا خیر؟

با این حال برگزاری چنین نشستی در منطقه مرزی پانمونجوم که پیش از این نیز مذاکرات در آنجا برگزار شد، زمان کمتری برای هماهنگی احتیاج خواهد داشت.

وزارت اتحاد کره جنوبی اعلام کرد کره شمالی پیشنهاد برگزاری یک نشست در سطح وزیران طی روز دوشنبه آینده در پانمونجوم را به منظور بررسی تدارکات برای یک نشست دیگر رهبران  دو کشور را داده و کره جنوبی سریعا این پیشنهاد را قبول کرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.