آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

سقوط ارزش لیر همچنان ادامه دارد

لیر ترکیه تا ساعت هفت بعدازظهر در برابر شش دلار و ۴۷ سنت معامله شد و در عرض یک روز ۱۶ درصد و شش دهم درصد کاهش یافت.

لیر ترکیه تا ساعت هفت بعدازظهر در برابر شش دلار و ۴۷ سنت معامله شد و در عرض یک روز ۱۶ درصد و شش دهم درصد کاهش یافت.

به گزارش ایلنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، ارزش لیر ترکیه روز گذشته -جمعه- در برابر دلار با کاهش ۱۶ درصدی به پایین‌ترین سطح خود رسید. این در حالی است که با افزایش تنش‌های میان آنکارا و واشنگتن، «رجب طیب اردوغان»، رئیس‌جمهوری ترکیه، سرسختانه مدعی شد که کشورش در «جنگ تجاری» پیروز خواهد شد.

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهوری آمریکا، روز گذشته گفت که تعرفه‌های واردات فولاد و آلومینیوم از ترکیه را دو برابر خواهد کرد و اشاره کرد که رابطه میان این دو کشور عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) «چندان خوب» نیست.

سقوط ارزش لیر در روز گذشته یکی از جدی‌ترین بحران‌های اقتصادی است که اردوغان از زمان به قدرت رسیدن در سال ۲۰۰۳ با آن مواجه بوده است.

لیر ترکیه تا ساعت هفت بعدازظهر در برابر شش دلار و ۴۷ سنت معامله شد و در عرض یک روز ۱۶ درصد و شش دهم درصد کاهش یافت. این در حالی است که ارزش پول این کشور پیشتر ۲۲ درصد سقوط کرده بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۲۰ ۱۶:۱۳

۱۶ درصد؟
کو تا ۲۵۰ درصد

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۲۰ ۱۴:۲۴

اعداد غلط ند

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۲۰ ۱۴:۲۳

هنوز مونده تا لیر به اندازه ریال بی ارزش شه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.