مرگ مشکوک یک کودک در شیراز

کد خبر: ۸۳۲۱۹۸
|
۱۸ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۴ 09 September 2018
|
2744 بازدید

به دنبال وقوع یک مورد مرگ مشکوک پسر 10 ساله ای در شیراز و انتساب علت مرگ به مسمومیت ناشی از مصرف فست فود، دکتر همتی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: نمونه برداری از فرد فوت شده برای مشخص شدن علت مرگ انجام شده است.

به گزارش قانون، دکتر علی همتی گفت: در جریان انتشار خبری مبنی بر فوت یک پسر 10 ساله و ربط دادن علت فوت به مسمومیت ناشی از مصرف فست فود هستیم و بلافاصله اقدامات لازم برای مشخص شدن دقیق علت فوت را در دستور کار قرار داده ایم.من نیز مانند سایر شهروندان این خبر را در فضای مجازی دیده و موضوع را دنبال کرده ام و هنوز علت وقوع مسمومیت به لحاظ پزشکی و علت دقیق فوت مشخص نشده است.

وی افزود: نمونه‌برداری از تمام خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های واحد فست‌فود مربوطه که افراد مسمومیت کودک فوت شده را به آن واحد ربط می‌دادند، انجام شد و همچنین از پزشکی قانونی خواستیم تا عامل مرگ این کودک را اعلام کند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یادآور شد: تا دو روز آینده نتیجه نمونه‌برداری و گزارش پزشکی قانونی را به رسانه‌ها اعلام خواهیم کرد.سه روز قبل در فضای مجازی خبری مبنی بر فوت یک کودک 10 ساله منتشر شد و انتشار دهندگان خبر مدعی بودند که کودک فوت شده بعد از مصرف فست فود دچار علايم مسمومیت شده و بعد از مراجعه به بیمارستان و باوجود انجام روند درمان، بعد از چند ساعت فوت کرده است.

انتشار این خبر در شرایطی که در ماه‌های اخیر چندین واحد فست فود، رستوران و بستنی فروشی با برندهای معروف از سوی مراجع بهداشتی و به دلیل رعایت نکردن اصول اولیه بهداشتی تعطیل و پلمب شده بودند، موجی از نگرانی را در شهروندان شیرازی به وجودآورد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت