آخرین خبرطنین فریاد استکبارستیزی در خیابان‌های ایران؛ میثاق با شهیدان، خروش ملت علیه آمریکا
3بازدید

ترافیک سنگین معابر تهران در روز نخست مهر

رییس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، آخرین وضعیت ترافیکی معابر پایتخت در نخستین روز از مهرماه را تشریح کرد و از پیش‌بینی ترافیک سنگین عصرگاهی و شامگاهی در برخی معابر خبر داد.

به گزارش ایسنا, سرهنگ محمد رازقی درباره وضعیت ترافیکی معابر تهران در نخستین روز از مهرماه اظهار کرد: برابر پایش های انجام شده بار ترافیکی امروز در تهران از ساعت ۶ صبح آغاز شده به طوری که از همان ساعات حجم ترافیک در بزرگراه های همت ، حکیم، نواب ، چمران، یادگار امام ، شهید لشگری ، شیخ فضل الله نوری ، مدرس و غیره به اوج خود رسیده و شاهد ترافیک سنگین در این معابر بودیم.

رازقی با بیان اینکه در حال حاضر ترافیک در بزرگراه های صیاد شیرازی ، چمران ، نواب، شهید لشگری و یادگار امام ، سنگین گزارش شده گفت: همچنین در خیابان های انقلاب ،آزادی و دماوند نیز حجم ترافیک سنگین است.

به گفت رییس مرکز فرماندهی و کنترل ترافیک پلیس راهور پایتخت، در دیگر معابر ترافیک پر حجم تر از روزهای قبل بوده و نیمه سنگین گزارش شده است.

رازقی با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود وضعیت ترافیک صبحگاهی تا حوالی ساعت ۹ صبح امروز به همین شکل ادامه داشته باشد ، خاطرنشان کرد« پیش بینی های ما حاکی از این است که طی دو مرحله دیگر شاهد افزایش حجم ترافیک در معابر خواهیم بود، یکی حوالی ساعت ۱۱ تا ۱۳ و دیگری ترافیک عصرگاهی و شامگاهی که پیش بینی می شود سبب سنگینی حجم ترافیک در معابر به ویژه معابر هسته مرکزی و شبکه بزرگراهی پایتخت شود

رازقی با اشاره به وضعیت ترافیکی در روزهای نخست مهر ماه به شهروندان توصیه کرد که از انجام سفرهای غیر ضروری در شهر خودداری کرده و تا حد ممکن نیز از وسایل نقلیه عمومی همچون مترو و اتوبوس برای جابجایی در شهر استفاده کنند.

وی ادامه داد: همچنین آن دسته از شهروندانی که به هر دلیل حاضر به استفاده نکردن از وسیله نقلیه عمومی نیستند لازم است توجه داشته باشند که از توقف خودرو و پارک کردن آن در محل های غیرمجاز و به شکل دوبله و هر نوعی که سبب اختلال در ترافیک شود، خودداری کنند.

به گفته رازقی، ماموران پلیس راهور در آماده‌باش کامل بوده و نسبت به مدیریت و روانسازی ترافیک اقدام خواهند کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.