آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
2بازدید

وحید طالب لو: خبرنگاران می‏خواهند دربی مساوی شود!

وی ادامه داد: اگر اشکان نامداری نبود قطعا ابومسلم گل های بیشتری دریافت می کرد و امیدوار این دروازه بان در ادامه فوتبالش نیز موفق باشد.

دروازه بان تیم فوتبال استقلال با تمجید از عملکرد ابومسلم گفت: به نظر من جایگاه این تیم در انتهای جدول رده بندی نیست.

به گزارش مهر، وحید طالب لو پس از پیروزی 3 بر یک عصر جمعه استقلال برابر ابومسلم در جمع خبرنگاران حاضر در سالن خبری ورزشگاه آزادی گفت: لطف خدا در این بازی شامل حال استقلال شد و توانستیم به یک پیروزی شیرین دست پیدا کنیم.

وی ادامه داد: اگر اشکان نامداری نبود قطعا ابومسلم گل های بیشتری دریافت می کرد و امیدوار این دروازه بان در ادامه فوتبالش نیز موفق باشد.

دروازه بان تیم فوتبال استقلال عملکرد ابومسلم در این دیدار را ستود و گفت: با شرایطی که ابومسلم دارد و فوتبالی که ارائه کرد به نظر من جایگاهش در انتهای جدول نیست و امیدوارم هرچه سریعتر از این وضعیت خارج شود.

طالب لو در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه " دربی چند چند مساوی می شود؟ " گفت: شما خبرنگاران می خواهید که این بازی مساوی شود. تیم ما برای پیروزی به میدان می رود و امیدوارم هر تیمی که بهتر بازی کرد برنده شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.