رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرمنصور انوری، درگذشت
2بازدید
۱۶۴

نظر محسن کوهکن درباره « تعمد دولت در رها کردن اقتصاد»؛

دولت به مردم بگوید در ازای این افزایش قیمت ارز، می‌خواهد برای افراد ضعیف چه کند؟ /به برخی از صحبت‌ها و اقدامات مشکوک هستیم

افزایش افسارگسیخته و روزافزون قیمت کالاها، این زمزمه را که شاید عمدی در کار باشد و برخی اتفاقات و اقدام نکردن ها احتمالا دلایل دیگری دارد ـ که برخی دولتمردان شاید از مدت ها پیش سناریوی آن را نوشته اند و می خواهند با افزایش فشارهای اقتصادی به آن برسند ـ بیشتر تقویت می کند.محسن کوهکن می گوید: نمی خواهم بگویم به اوضاع بدبینم؛ اما شواهد نشان می دهد این مسائل در ایجاد وضعیت امروز کشور مؤثر بوده که این هم متأسفانه به امروز و دیروز برنمی گردد.

دولت به مردم بگوید در ازای این افزایش قیمت ارز، می‌خواهد برای افراد ضعیف چه کند؟ /به برخی از صحبت‌ها و اقدامات مشکوک هستیم

نشانه‌ها حکایت از تعمد دولت در رها کردن اقتصاد دارد/ هنوز به حجت شرعی در این خصوص نرسیده ام

غلامرضا تاجگردون، از چهره های حامی و نزدیک به دولت روحانی در صفحه اینستاگرام خود، رسما برخی زمزمه ها و خبرهای غیر رسمی مبنی بر اینکه ممکن است عمدی در عدم اقدام برای رفع مشکلات در کار باشد را تأیید کرد و نوشت: «امروز جلسه کمیسیون درباره تهاتر بدهی‌های دولت و بخش خصوصی بود. شک ندارم بانک مرکزی و سیستم بانکی و برخی ارکان دولت، عمدا مأموریت خراب‌تر کردن اوضاع و آزار و اذیت مردم را دارند!البته غیر از تاجگردون، برخی دیگر از نمایندگان مجلس نیز تقریبا به این نتیجه رسیده اند، ولی هنوز برخی از آنها با احتیاط در خصوص این مسائل صحبت می کنند.

محسن کوهکن در گفت وگو با تابناک اظهار می دارد: نمی خواهم بگویم به اوضاع بدبینم، ولی شواهد نشان می دهد این مسائل در ایجاد وضعیت امروز کشور مؤثر بوده که این هم متأسفانه به امروز و دیروز برنمی گردد.

این نماینده مجلس گفت: با توجه به هشدارها در این زمینه، این گونه دریافت می شود که عده ای در تلاشند با چند واسطه از سوی مسئولان و کسانی که به حکم قانون مسئولیت دارند، فضاسازی هایی کنند تا تصمیم هایی گرفته شود که به نظام اقتصادی یا نظام اداری کشور آسیب برسد. البته بخشی از این آسیب ها، به دلیل غفلت ها صورت می گیرد. در اوایل دهه 70 نقدینگی هم حمله ای به سوی بازار ارز و طلا داشت. در آن زمان بانک مرکزی وارد شد و با تزریق طلا و ارز به بازار توانست اوضاع را کنترل کند، ولی در آن زمان میزان نقدینگی این میزان در بازار نبود که بتواند ارز بانک ها را ببلعد و تقاضا همچنان باشد.

محسن کوهکن افزود: تقریبا همه مسئولان اتفاق نظر دارند که نقدینگی برای کشور سم است و هر زمان هم که صحبت از این موضوع شده، سعی بر این بوده که نقدینگی را به نوعی کنترل و از بازار جمع کنیم؛ اما هیچ زمانی به سمت یک بسته واحد برای کنترل و هدایت نقدینگی به سمت کار و تولید مفید سوق داده نشده است. مردم باید بدانند، دست هایی پشت این قضیه است و احتمالا همان دست هایی که در زمان انقلاب فکر می کردند با ترور و زدن مسئولان و حذف نظام از طریق نظامی، امکان دارد که عمدتا هم منافقین این کارها را می کردند، امروز هم همین ها صحنه گردانی می کنند و در واقع با ناراضی تراشی و عقب انداختن فعالیت های صحیح اقتصادی و برخی فضاسازی برای ایجاد ترس و نگرانی جهت سرمایه گذاری و این قبیل موارد کار کرده اند.

این نماینده مجلس در ادامه گفت: برخی به اشتباه گمان می کنند، با خروج ترامپ از برجام این اتفاقات رخ داده است. همزمان با خارج شدن از برجام و حتی پیش و پس از آن اگر فضای مجازی و پیام هایی که از آن سوی مرزها می آمد را رصد می کردیم، به این نتیجه می رسیم که آنها در ارتباط با سیاه نمایی، نا امید کردن مردم برای فرار سرمایه و... مدت هاست که تلاش می کنند و حرف نهایی آنها این است که اگر شما پول را به سمت برنامه های حاکمیت ببرید، ضرر خواهید کرد و بهتر است خود تصمیم بگیرید و با آن طلا و ارز بخرید و یا آن را از کشور خارج کنید.

این برنامه سال هاست انجام می شود، وقتی شرایط اینچنینی ایجاد می شود، شخصی که مسئولیت دارد، نمی تواند مانند شرایط عادی پشت میز بنشیند و تصمیم گیری کند، بلکه افراد باید در کمترین زمان ممکن، نظریات کارشناسی را از بخش های مختلف بگیرند و تصمیم سازی کنند. البته این گونه هم نیست که هر تصمیمی که گرفته می شود، 100درصد سود داشته باشد. شاید در جایی برخی تصمیمات به نتیجه مطلوب نرسد، اما به هر حال، بخش زیادی از این کارها به نتیجه مثبت منجر خواهد شد.

این نماینده همچنین در ادامه یادآور شد: اما مهم تر از همه اینها، در این شرایط، توجیه جامعه است. همین اتفاق در مورد ترکیه و آرژانتین هم رخ داده است، ولی مسئولان آنها، با مردم صحبت می کنند و از مردم می خواهند ارز و طلای خود را به لیر تبدیل کنند، چون این کار، مانع از افت ارزش پول ملی می شود، حال آنکه اینجا با مردم صحبت نمی شود. اشتباه ما این است که حرفی با مردم زده نمی شود.

کوهکن گفت: با همه این اوصاف، کسی حجت شرعی ندارد که بگوید دولت عمدا بازار را به این روز انداخته است، ولی هنگامی که غیر مستقیم به قضیه نگاه شود و یا زمانی که برخی مقالات و صحبت های برخی مسئولان را می خوانیم که گاهی فلان مسئول یا فلان واسطه می گوید، اگر ارز به 20 هزار تومان برسد، می شود فلان کارها را کرد، ما مشکوک می شویم.

وی خاطرنشان کرد: این نشانه ها باعث شده که ما هم اکنون در مرحله شک باشیم. بدی بیشتر کار، اینجاست که اقتصاد را رها کرده باشیم. اگر حتی کسی چنین تصمیمی دارد، این را هم جامع کنید و به مردم بگویید و توضیح دهید در ازای این افزایش قیمت ارز، می خواهید برای افراد ضعیف و حقوق بگیر چکار کنید؟! سکوت باعث می شود، همه فکر کنند دولت همه چیز را رها کرده و خودش می خواهد این اوضاع را ایجاد کند.

این نماینده در پایان اظهار داشت: هم اکنون دیگر دولت هیچ بهانه ای ندارد. شورای هماهنگی اقتصادی تشکیل شده، رهبری بالاترین حمایت ها را از دولت کرده، مجلس هم آمادگی هر گونه کمکی را به دولت دارد؛ پس باید یک دولت باتدبیر، کار خود را با نگاه کارشناسی که در کمیسیون ها و مجامع اقتصادی رسمی صورت می گیرد، پیش ببرد.

نگاه و معیار دولت نباید روی ریل انتقاد باشد. نطق و سخنرانی و مواردی از این دست، نباید در تصمیم سازی ها مؤثر باشد، بلکه باید تصمیمات کاملا کارشناسی شده باشد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

مازیار۱۳۹۷/۰۷/۰۷ ۱۰:۴۹

برای قشر حقوق بگیر وکارگر هیچ کاری نمی کنند

رمضان۱۳۹۷/۰۷/۰۶ ۲۰:۵۷

سلام دوستان من اگرده هزاردلارداشتم دیگرهیچ غمی نداشتم باورکنید جدی میگم نه هزاردلارپنیرلیقوان میخریدم وهزار دلارهم میدادم نان سنگک دوبرکنجدی ازصبح تاشب مینشستم میخوردم ودعا به جان خالق نان سنگک میکردم

سعید۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۲۰:۴۲

برید جمع کنید خودتونو
یک داروی قدیمی که برای بیماران سرطانی به خصوص کودکان حیاتی هست نمیتونید تامین کنید

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۲۰:۲۳

آقای رئیس جمهور . با این اوضاعی که به بار آوردین مملکت برای ما ایرانی ها جهنمی شده . اما در عوص برای اعرابی که یا برای کشور های آسیای میانه که به این مملکت میان بهشتی ایجاد کردی هی می خورن و بریز و بباش مکنن و سر آخر خلال دندون هم از ما می خوان می خندن و می رن.

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۲۰:۰۸

مگه چند روزه که این رئیس بانک مرکزی عوض شده عزیز من؟؟؟؟؟
پس کو اقای رئیس جمهور! اوضاع بدتر شده که؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیتونین این قد نگین دستی پشت پرده هستش ؟؟؟؟؟؟؟؟
مدیریت ندارین برین کنار بخدا کسی اعتراض نمیکنه فقط برین کنار؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۹:۳۳

جناب کوهکن از برکت وجود امثال شما در اداره کشور همه مردم زیر خط فقرند چرا فکر می کنید دولت باید فقط به فکر تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی باشد؟ والله همه مردم به اخر خط رسیدن دلار ۱۹۰۰۰ تومان دیگه همه را بدبخت کرده
بنده با مدرک دکتری و کار علمی نیاز به لب تاب دارم رفته ام بخرم میگن ۸ تا ۱۰ میلیون ، با یک حقوق معلمی چکار کنم

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۹:۲۵

به این می گویند نسل کشی خاموش !

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۹:۰۰

قول خواهد داد قویها را هم مانند ضعیفها عیف کندتاهمه مثل هم وکل کشور ضعیف باشند واز دیروز شروع کرده

مهندس۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۸:۵۴

همش کار بی بی سیه.....چه میکنه این بیبیسی !!!!

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۸:۴۶

هزینه هر موشک یک میلیون دلار است. با دلار 17 هزار تومنی یعنی هر ایرانی 200 تومن. هر موشکی که در سوریه یمن زده می شود یعنی 200 تومن از جیب هر ایرانی رفت به هوا.

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۸:۴۳

تابناک چرا رای های مثبت و منفی رو حذف کردی
یک قدم پشت به دموکراسی رفتی ؟

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۸:۳۲

اونوقتها که مثبت منفی گذاشته بود هم روراست نبود امارش۰ شب مثلاً ۸۱ و روز بعد میشد سی تا۰ تقلب در رای ۰شما هم بله؟

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۸:۲۴

دولت کریمه برای همه خیلی کار کرده
با این تورم لجام گسیخته، پدر فقیر و متوسط را در آورد!!

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۸:۱۶

با افزایش قیمت ارز پول حاصل از آن را حالا بگو چگار میکنید . ماشالاه چه فراوان هستند دوستان و هموطنان ما در لبنان و سوریه و عراق ..... فراوان . مگر ته دیگ چیزی میماند . یعنی آلان جمعیت ما مرز دویست میلیون نفر هستیم . همه میدانند که این درآمد سرانه باید بین کشورهای دوست تقسیم شود . گاز رسانی به ییلاقات دور دست نیمه تمام ول شده . آقای روحانی برگرد به وعده های که بمردم دادی .

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۰۷ ۰۷:۲۱

چند وقت پیش یه خانم لبنانی اومده بود توی تلویزیون،میگفت ما در جنگ کنار شما بودیم الان هم هر دستوری ایران بدهد اطاعت میکنیم،بعد هم طلبکار شد که چرا شما در خیابان به ما متلک میگین،

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۸:۰۵

وقت خواب...

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۷:۵۵

قرار است جشن هسته ای بگیریم . انرژی هسته ای حق مسلم ماست .

مسعود روحانی۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۷:۵۳

دوستان عزیز باید این موارد پیش می آمد تا نیازی به چاپ اسکناس نباشد بالاخره باید ما باید در فلسطین خرج کنیم وقتی از نفت نباشد خوب باید از جیب مردم باشد جای دیگری وجود ندارد.
این مورد هم باید در زمان دولتی که اصول گرا نباشد رخ میداد تا دولت در سایه به هدف خود برسد اکنون با یک تیر صد نشان زده اند.

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۷:۵۰

این متن بنده رو به یاد داشته باشید.
قیمت دلار به شدت افت خواهد کرد و افرادی که تمام زندگی و سرمایه خود را تبدیل به دلار کرده بودند نابود و ورشکسته خواهند شد به طوریکه دست به خودکشی خواهند زد.قیمت حقیقی دلار نهایتا ۸۰۰۰ تومان بیشتر نیست و قیمت فعلی کاملا مصنوعی و غیرواقعی است.طی ماههای آینده اتفاقهایی باور نکردنی رخ خواهد داد دولت روحانی را کنار خواهند گذاشت و یک دولت با ریاست یک فرد نظامی و کابینه کاملا نظامی بر سر کار خواهد آمد و فضای کشور به سمتی خواهد رفت که ایجاد هرج و مرج و نابسامانی و آشوب را نخواهد داشت و دلار تا حدود ۷ یا ۸ هزار تومان سقوط خواهد کرد.

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۷:۴۹

بدبخت ترین ملت جهان با ایدئولوژی خاص در جهان

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۷:۴۶

خسته نباشی جناب روحانی ...

محمد محمدی۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۷:۴۲

به نظر من دو حالت بیشتر نیست :
1- ما که درآمدمون به دلار نیست و فقط دولت به دلار درآمد داد. چون اقتصاد ما نفتی است. بدهی بانکها و سازمانهایی مثل تامین اجتماعی بالا رفته و عملا رو به ورشکستگی هستند و نقدینگی هم پس از اختلاسهای موسسات مالی و ... بسیار بالاست. برای همین تنها چاره هجوم بانکها و موسسات خصولتی به خرید ارز و سکه و ... هست که هم از ورشکستگی دربیایند هم بدهی دولت پرداخت بشه. حالا این وسط مردم گوشت قربانی هستند دیگه مهم نیست. در هر صورت خودمان انتخاب کردیم دیگه! پس هزینه ایش را هم باید بپردازیم. تحریمها هم اثر دارد ولی نه خیلی موثر!
2- حالت دوم اینه که زمام از دست دولت خارج شده که باز هم مردم گوشت قربانی هستند
به نظر من اگر حالت 1 باشد در آینده ای نه چندان دور این مشکلات حل میشود. ولی موضوع اینه این یه دور باطله. چون سیستم رانت دولتی و ضعف مدیریتی باعث میشه دوباره چند سال دیگه این اتفاق بیفته.
پس کلا تعطیلیم و باید به فکر خرید قبر بیافتیم یا فرار کنیم بریم از این مملکت.
تابی جون. ببینم جرات چاپیدن داری یا تو هم دنبال خرید قبری!

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۷:۳۹

آقای کوهکن از تعاونی مسکن مجلس چه خبر؟

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۷:۳۷

هيچ حقوق بگيران نجومي بيشتر خواهد شد

حسین۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۷:۳۶

از عجایب روزگار اینه که تو این مملکت یک کلمه و فقط یک کلمه بگویید حاضر به مذاکره هستید ببینید قیمتها چگونه سقوط می کنند و اگر اجازه ی مذاکره را نمیدهید حداقل عواقب آن را برعهده بگیرید و این همه سفسطه و مغلطه نکنید که این آشفتگی ها دست بانک مرکزی و فلان وزیر و فلان مدیر دولتی است

hamid۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۷:۲۹

این موضوع تابلو هست که دولت داره نارامی ایجاد میکنه تا مردم بیان بیرون بره واسه مذاکره واسه خانواده های خودشون البته نه مردم.

شهرام رودپیمای رشت آبادی۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۷:۲۱

باا نام خدا .

با سلام .

در جواب ایشان باید بگوییم : ضعیف تر ها می میرند و قوی ترها زندگی میکنند . این قانون طبیعت است .....
ما مردم در امان خدا رها شدیم . هرچه بادا باد .

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۷:۱۲

الان اقازاده ها چه حالی میکنن با دلار ۲۰ تومانی. البته اقای رشیدپور دلار ۲۰ تومان نیستو ۱۸ تومانه. شما وسط دعوا نرخ تعیین نکنید

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۷:۱۲

مذاکره نمیشه جنگ هم نمیشه دلار هم روز به روز میره بالا قیمت ارزاق و..... هم میره بالا مردم هم از گشنگی مردن باکی نیست شهید میشن میرن بهشت!

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۷:۰۹

فرمودید اقشار ضعیف!!!
مگر اقشار پولدار و متوسطی هم باقی مانده اند!؟
افت ارزش ریال به کمتر از ۲۰ درصد سال گذشته!
یعنی اگر خط فقر پارسال ۲ میلیون بوده امسال ۱۰ میلیون هست و همه فقیریم!!مردم با چشم خودشون اب شدن سفره ها و زندگیشون رو دیدند! خسته نباشید دولت! مجلس و ....

MASOUD۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۷:۰۲

مردم کجای مملکت هستند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۷:۰۲

دولت نقش دارد قطعا،شک نکنید.

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۶:۵۵

می گویند ، جیک جیک مستونت بود فکر زمستونت بود ؟ برخی بیت المال را بالا کشیدند برخی دیگر دار و ندار را خرج کشور های دوست و برادر کردند . خود کرده را تدبیر نیست .

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۸:۴۵

احسنت! گل گفتی. تازه میخوان برن برای بازسازی روسیه.

مهدی۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۶:۵۵

دولت باید فکری به حال مردم کند؛خداشاهده یه حلقه طلا واسه ازدواج نمیتونم بگیرم

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۰۷ ۱۳:۱۳

ازدواج نکن وگرنه وضعت از این هم بدتر میشه. عاقل باش.

حمید کلباسی۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۶:۵۳

وقتی کاندیدای نماینده مجلس که چند میلیارد هزینه تبلیغات دروغ برای خودش می کند در مجلس یا خواب است یا خواب می بیند!

سید۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۶:۴۶

سلام
به دولتمردانی که دستی بر آتش دارند توصیه می کنم . اینقدر ادعای نوکری مردم را نکنید و جگر مردم از دستتان خون باشد . وای بروزی که نتوانید خشم مردم را تحمل کنید.

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۶:۴۴

بابا چرا متوجه نیستین ، کاری ازدستشون بر نمیاد.فقط منتظر قضا وقدر هستند . تا اینکه تکلیفشون معلوم بشه.خانواده هاشون اونور آب منتظرن.

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۶:۴۳

دولت در مقابل مشكلات مات شده حتي قادر به فكر كردن نيست ناتوان ونا كار آمد است فساد ريشه كشور را فاسد كرده فقط مي توان تماشا كرد چون دولت

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۶:۴۱

جناب آقای تاج گردون عزیز، استاد بزرگوار
کلیه جایگاه های کلان اقتصادی که در اختیار جنابعالی و دوستان شماست.
به نظرم از چهار سال پیش که دوستان و نزدیکانتان را وارد مناصب کلان مدیریتی می فرمودید باید به فکر الان بودید. حداقل نظام بانکی را که ما از نزدیک شاهدش هستیم...

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۶:۳۸

دولت و مجلس با کمک هم و در طی پنج شش سال گذشته تا الان مملکت را به نابودی کشاندند طوری که هیچ یک از دشمنان این مملکت حتی در خواب هم نمیدیدند که ایران به این وضع بیفتد !!!!!!!!!!!!!!!!! شماها این مردم و مملکت را به اتش کشیدید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۶:۳۶

دلار 20 تومنی کجا جا میدید؟

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۶:۳۳

دولتیها و دارو دسته اش و مجلسیها و دارودسته اش این مملکت و مردم را بدبخت و بیچاره کردن کاری کردن که حتی امریکا و اسرائیل هم در خواب نمیدیدند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ایرانی۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۶:۲۶

آقای کوهکن کاش روشن می‌کردید شما چه کردید چرا فکر میکنید شما باید پرچم آتیش بزنید ویکی دیگه عوارض رفتار شما رو رفع و رجوع کنه فکر میکنید چون روی عرشه کشتی قرار گرفتید از غرق شدن کشتی آسیبی نمی‌بینید

اکبر۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۶:۲۵

اینکه دولت عمد دارد را خودمان می دانیم اما سوال ملت از نماینده هایی که با رای ما و مالیات ما آنجا نشسته اند و حقوق می گیرند و تعطیلات و دعواهای سیاسی هم کم ندارند اینست که: دقیقاً شما آنجا چکاره می کنید و خاصیت شما برای ملت بیچاره چیست؟؟

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۶:۲۵

اقایان دولتیها و مجلسیها شماها اگر مدیریت بلد هستید و توانایی دارید لطفا قیمتها را به قیمتهای اول سال برگردانید که اگر اینکار را بکنید هم شاهکار کردهاید و هم نیازی به بسته حمایتی نیست و در غیر اینصورت مدیریت کار را به افراد صالح و کاردان و کار بلد تحویل بدهید تا مردم نفس راحتی بکشند !!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۶:۲۳

دولت مردمو بفنا داد.همین.بشدت به مردم مدیونی روحانی

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۶:۲۳

+ , - چی شد تابناک؟؟؟!!!!

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۶:۲۲

تاکی قراره قیمت دلار طلا سکه اینقدر بالا برود مواد غذایی امروز از کار بیکار شدم اخه از کجا پول بیاوریم چرا برای مردم درامد سازی نمی کنید سبد کالا یک هفته مردم رو حل کنه بقیه روزها چی دشمنی با امریکا و اسرائیل تا کی ادامه دارد این همه پول تو سوریه خرج شد اخرش چییییی مردم پول ندارند درامد این کشور کجا هزینه می شود

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۹:۴۵

کدام درآمد کشور؟ تحریمه دیگه نفتی کسی نمی خره که درآمدی باشه.

محسن۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۶:۲۱

مدیران و مسولین دولتی و مجلسیها اگر عرضه مدیریت و اداره کشور را ندارند هر چه سریعتر برای نجات کشور از این وضعیت فاجعه بار از مقام خود استعفا بدهند و مدیریت کشور را به افراد جوان و اگاه و متخصص بسپارند!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۶:۲۰

دبیرستان غفاری واقع در شهرری بلوار امام حسین ع بسیار قدیمی فرسوده و کثیف است چرا مدرسه از نو ساخته نمی شود بچه ها با چه روحیه ای در این مدارس درس بخوانند
منطقه میدان معلم شهرری کتابخانه ندارد چرا با وجود اینکه هر روزه در کشورهای اروپایی کتابخانه هایی ساخته می شود چندین طبقه که از پله برقی برای برداشتن کتاب در انها استفاده می شود ما کمبود شدید کتابخانه در تهران بخصوص در شهرری داریم و سایر شهر فقط حرف کتابخوانی زده می شود محله 13 ابان در شهرری بسیار محروم هستند از فضاهای اموزشی ورزشی سالن های بدنسازی حتی یک کتابخانه بزرگ نداریم و کلاس هایی برای اموزش کودکان چرا بچه ها رو با فرهنگ کتاب خوانی اشنا نمی کنید

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۰۴ ۱۶:۱۸

مدتهاست همه فقط حرف میزنن
نماینده فقط حرف میزنه
مسئول دولتی فقط حرف میزنه
بس نیست؟
یکم عمل
یکم نظارت رو زیر دستی هاتون
یکم احساس مسئولیت
برنامه ندارید؟ استعفاء بدید
من
به شخصا روز قیامت تمام مسئولین بی فکر رو نمیبخشم
نه پول دارم نه کار
فارغ التحصیل هم هستم
خدا ازتون نگذره

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.