آخرین خبرطنین فریاد استکبارستیزی در خیابان‌های ایران؛ میثاق با شهیدان، خروش ملت علیه آمریکا
1بازدید

۳۱ هزار دانشگاهی متقاضی پیاده‌روی اربعین

رئیس ستاد عتبات دانشگاهیان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: با افزایش متقاضیان تاکنون بیش از ۳۱ هزار نفر در پیاده‌روی اربعین ثبت نام کرده‌اند.

به گزارش آنا، حجت‌الاسلام محمدرضا فقیهی اظهار کرد: تاکنون بیش از ۳۱ هزار نفر از دانشگاه متقاضی حضور در پیاده‌روی اربعین شده‌اند که از این تعداد، نزدیک به ۲۰ هزار نفر با تعهد ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها نظام وظیفه مجوز خروج از کشور دریافت کرده‌اند.

وی با اشاره به وام دانشجویی سفر اربعین ادامه داد: دو هزار و پانصد نفر متقاضی وام نیز به مظنور انجام امور و دریافت آن به بانک مربوطه معرفی شده‌اند.

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها ضمن اعلام خبر ارائه بسته‌های فرهنگی ویژه زائران تصریح کرد: تاکنون حدود ۱۳ هزار بسته فرهنگی نیز بین دانشجویان توزیع شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.