آخرین خبربورس آمریکا فرو ریخت
0بازدید

رشد ۲ برابری بارش‌ها نسبت به سال قبل

رشد ۲ برابری بارش‌ها نسبت به سال قبل

از مجموع ۲۰.۳ میلیمتر بارش های سال آبی جاری، ۱۰.۱ میلیمتر در ۷ روز ابتدایی آبان ماه به ثبت رسیده که این میزان بارش در یک هفته، آبان را تا امروز به ماهی پرباران تبدیل کرده است.

به گزارش تسنیم، بر اساس آمار رسمی دفتر مطالعات پایه منابع آب شرکت مدیریت منابع آب، از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهرماه 97) تا عصر روز هفتم آبان ماه، در مجموع بارش های کشور به 20.3 میلیمتر رسید.

این مقدار بارندگی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه درازمدت( 11.2 میلیمتر) 81.3 درصد افزایش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته (8.7 میلیمتر) 133.3 درصد افزایش نشان می‌دهد.

همچنین حجم بارش ها از اول مهر تا 7 آبان به 33 میلیارد و 455 میلیون مترمکعب رسیده است.

از مجموع 20.3 میلیمتر بارش های سال آبی جاری، 10.1 میلیمتر در 7 روز ابتدایی آبان ماه به ثبت رسیده که این میزان بارش در یک هفته، آبان را تا امروز به ماهی پرباران تبدیل کرده است.

جزئیات بارش های کشور در حوضه های اصلی آبریز به شرح ذیل است:

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.