آخرین خبرتصویری از فوزیه فواد، ملکه مصری ایران در میانسالی
1بازدید

آیا استعفای رسول خادم پذیرفته شد؟

معاون وزیر ورزش از تعیین تکلیف ریاست فدراسیون کشتی تا فردا خبر داد.

به گزارش تابناک ورزشی، رسول خادم ۳ روز قبل استعفای خود را از ریاست فدراسیون کشتی اعلام کرد و دیگر مسئولان این فدراسیون هم به پیروی از او کناره گیری کردند. در روزهای اخیر شایعات زیادی پیرامون آینده فدراسیون کشتی شنیده شده و همه منتظر تصمیم وزارت ورزش هستند.

محمدرضا داورزنی در پاسخ به این سوال که واکنش وزارت ورزش به استعفای خادم چیست، پاسخ روشنی نمی دهد و می گوید: «ظرف امروز و فردا تکلیف کشتی مشخص خواهد شد. برای همه ما مهم این است که شاهد حضور قدرتمند تیم‌های ورزشی در میادین بین‌المللی باشیم. منافع ملی کشور برای‌مان اهمیت ویژه‌ای دارد. انشاءالله تغییر و تحولاتی که بوجود می‌آید، منجر به یک شرایط بهتری برای تیم ما شود.»

با اینکه داورزنی از قبول استعفای خادم صحبت نکرده؛ اما در حرف هایش به تغییر و تحولات اشاره داشته و ابراز امیدواری کرده که از این پس شرایط کشتی بهتر شود. گویا وزارتخانه هم دیگر اصراری به بازگشت خادم ندارد و این روزها به فکر انتخاب جانشین برای اوست. معاون وزیر ورزش وعده داده تا فردا تکلیف کشتی مشخص شود؛ در حالی که اهالی کشتی معتقدند باید برای انتخاب جانشین خادم و حتی سرپرست باید مجمع فوق العاده تشکیل شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.