آخرین خبرپایان فرار قاتل طلافروش در کمتر از ۷۲ ساعت
1بازدید
۰

ضربه وزارت اطلاعات به اخلالگران بازار پتروشیمی

روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت اطلاعات اعلام کرد: سربازان گمنام امام زمان(عج)،یکی از بزرگترین شبکه های دلالی و اخلال گر محصولات پتروشیمی را متلاشی کردند.

به گزارش فارس، روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت اطلاعات اعلام کرد: سربازان گمنام امام زمان(عج)،یکی از بزرگترین شبکه های دلالی و اخلال گر محصولات پتروشیمی را متلاشی کردند.

این شبکه غیرقانونی به صورت سراسری به ویژه در استان های تهران، خراسان رضوی، گیلان، قم، مازندران، گلستان،کهکیلویه و بویراحمد و قزوین فعالیت داشتند و درصدد ایجاد تقاضای کاذب در بازار بودند.

حجم تخلفات مالی این شبکه حدود 500 میلیارد تومان برآورد شده است و با تلاش بی وقفه سربازان گمنام امام زمان (عج) علاوه بر کشف ده هزار تن محصولات پتروشیمی ،14 نفر از عوامل اصلی این شبکه دستگیر و به دستگاه قضایی معرفی شده اند.

گفتنی است با اقدامات اخلال گران و دلالان، بازار مواد پتروشیمی در ماههای اخیر ملتهب شد و نرخ محصولات صنایع غذایی و نساجی رشد 5 برابری داشت که با اقدامات وزارت اطلاعات ،اکنون شاهد روند کاهشی قیمت ها در این بازار هستیم و همچنان ادامه دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.