آخرین خبرجهش شاخص کل بورس پس از ۳ روز افت متوالی/ ۴.۵ همت پول حقیقی به بازار برگشت
1بازدید

مهار آتش سوزی کالیفرنیا با 85 کشته

مرگبارترین آتش سوزی در تاریخ ایالت کالیفرنیا که منجر به تخریب شهر کوهستانی پارادایز و قربانی شدن ۸۵ نفر شد، سرانجام مهار شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، مقام های رسمی آتش نشانی امروز یکشنبه اعلام کردند که مرگبارترین آتش سوزی کالیفرنیا 100 درصد مهار شده است.

بر اساس این گزارش آتش سوزی کالیفرنیا بیش از 85 قربانی گرفت و تعداد افراد ناپدید شده در جریان این فاجعه به 249 نفر رسیده است. پیش از این تعداد ناپدیدشدگان 475 نفر اعلام شده بود که با پیدا شدن تعدادی از آنها در پناهگاه ها یا هتل ها این آمار کاهش یافته است.

در این آتش سوزی بیش از 14 هزار واحد مسکونی و منطقه ای به وسعت 154 هزار هکتار به طور کامل در آتش سوخته و نابود شده است. این منطقه 5 برابر بزرگتر از سانفرانسیسکو است.

همزمان با بارش شدید باران مهمترین نگرانی مقام های رسمی کالیفرنیا، رانش زمین است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۰۹/۰۴ ۲۳:۳۳

ظاهرا در نهایت هم خدا با بارش باران این اتش را خاموش کرده است. از دست انسان کاری ساخته نبوده است.

ناشناس۱۳۹۷/۰۹/۰۴ ۲۳:۰۱

بارش شدید باران به دادشان رسید و گرنه این اتش سوزی قابل مهار نبود. هفته هاست که داشت می سوخت و جلوتر می رفت.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.