آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
2بازدید

خشم حريري از نزديک شدن جنبلاط به حزب الله

الاخبار به نقل از برخي منابع نزديک به حريري افزود: نخست وزير لبنان بارها براين عبارت تأکيد کرده که "ما بايد وليد جنبلاط را مورد حمايت خود قرار دهيم، من اوضاع حزب وي را درک مي کنم."

روزنامه الاخبار چاپ روز سه شنبه نوشت: "سعدالدين حريري" نخست وزير لبنان از نزديک شدن وليد جنبلاط رييس حزب سوسياليست ترقي خواه دروزي اين کشور به حزب الله و امل ناخرسند است.
   
به گزارش ايرنا از بیروت، اين روزنامه نوشت: جنبلاط به گروه هاي شيعي حزب الله و امل نزديک شده و اين امر موجب نارضايتي نخست وزير لبنان شده است.

الاخبار به نقل از برخي منابع نزديک به حريري افزود: نخست وزير لبنان بارها براين عبارت تأکيد کرده که "ما بايد وليد جنبلاط را مورد حمايت خود قرار دهيم، من اوضاع حزب وي را درک مي کنم."

اين منابع در عين حال تاکيد کرده اند که حريري بر ادامه روابط با جنبلاط و حزبش تأکيد دارد. وليد جنبلاط رسما در تاريخ 11 مرداد ماه سال جاري از جريان 14 مارس خارج شد و اعلام کرد که وي و حزبش از اين پس مستقل مي باشند.

 خروج حزب سوسياليست ترقي خواه دروزي لبنان از جريان غرب گراي 14 مارس ضربه سختي بر پيکر اين جريان وارد کرد و موجب از دست رفتن اکثريت اين جريان در مجلس لبنان شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.