محمود صادقی:
اعتراض دانشجویان نوعی امید تلقی میشود
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: اعتراض دانشجویان، نوعی امید تلقی می شود؛ یعنی در پس این اعتراض، به اصلاح امور در آینده امید است.
محمود صادقی امروز (جمعه) در گفت و گو با ایرنا بزرگ ترین مشکل کنونی دانشجویان را ناامیدی دانست و افزود: دانشجو درگیر این موضوع است که چگونه می تواند داشته ها و ذخیره دانایی خود را در جامعه پیگیری کند تا در آینده بویژه در زمینه اشتغال یا ادامه تحصیل دغدغه ای نداشته باشد.
استاد دانشگاه تربیت مدرس ادامه داد: ناامیدی باعث می شود دانشجویان حالت اعتراضی داشته باشند اما همین که دانشجویان اعتراض می کنند نشانگر این است که امیدوارند.
«مسئولان باید همه تلاش خود را در این مسیر قرار دهند که با برنامه هایی در جامعه- به طور عام- و در دانشگاه ها- به طور خاص- امیدواری بیشتری به وجود آورند».
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.