آخرین خبربازداشت یکی از مدیران سابق ملایر به اتهام ارتشاء و اختلاس
1بازدید
۰

عوامل داخلی حادثه تروریستی چابهار دستگیر شده‌اند

جانشین فرمانده ناجا از بازداشت ۱۲ نفر در رابطه با حادثه تروریستی چابهار خبر داد و گفت: تقریباً تمام عوامل داخلی درباره این حادثه بازداشت شدند.

جانشین فرمانده ناجا از بازداشت ۱۲ نفر در رابطه با حادثه تروریستی چابهار خبر داد و گفت: تقریباً تمام عوامل داخلی درباره این حادثه بازداشت شدند.

سردار ایوب سلیمانی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران پویا درباره تعداد افراد بازداشت شده در رابطه با حادثه تروریستی چابهار اظهار کرد: تعداد متهمان بازداشت شده درباره حادثه تروریستی چابهار به 12 نفر رسید؛ تقریباً تمام عوامل داخلی درباره این حادثه تروریستی بازداشت شدند و کار بسیار خوبی در این زمینه صورت گرفت.

جانشین فرمانده ناجا خاطرنشان کرد: کنترل فنی و اقدامات پلیس برای بازداشت عوامل خارجی این حادثه تروریستی نیز ادامه دارد.

وی با بیان اینکه تمام 12 متهم توسط نیروی انتظامی دستگیر شدند، تصریح کرد: شنیدیم برخی سازمانهای دیگر نیز افراد مظنونی را بازداشت کرده و درحال بررسی هستند که جزئیات بیشتر باید توسط خود این سازمانها اعلام شود.

پنجشنبه هفته گذشته (15 آذر جاری) یک عامل تروریستی با خودروی حامل مواد منفجره قصد ورود به یکی از مقرهای انتظامی چابهار را داشت که با شجاعت پرسنل ناجا در نیت شوم خود ناکام ماند و خودرو را منفجر کرد.

در این عملیات تروریستی ستوان دوم "داریوش رنجبر" و سرباز وظیفه "ناصر درزاده" به درجه رفیع شهادت نائل شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.