آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

بعد از ترخيص از بيمارستان صورت گرفت؛

درخواست فرزند برزگر از دوستان پدرش

پزشكان نيز بارها تاكيد كردند كه وي به دليل توانمندي‌هاي بالاي جسماني‌اش توانست با اين بيماري مقابله كند و با توجه به حضور طولاني مدت در بيمارستان، نياز است كه پدرم دوره ريكاوري را به خوبي در منزل سپري كند. براين‌اساس از همه دوستان و دوستداران منصور برزگر درخواست مي‌كنم كه اجازه دهند اين دوره طي شده و از هفته آينده براي عيادت از وي اقدام كنند.

مازيار برزگر از دوستان و دوستداران پدرش درخواست كرد براي بهبود وضعيت جسمي پدرش، از هفته آينده براي عيادت از وي اقدام كنند.

به گزارش فارس،‌ منصور برزگر كه از 2 هفته پيش به دليل پارگي روده در حين آموزش كشتي در بيمارستان خاتم‌الانبيا بستري شده بود روز گذشته ترخيص شد.

مازيار برزگر فرزند وي درباره وضعيت عمومي پدرش به فارس گفت: با توجه به اينكه منصور برزگر ديگر شرايط بيمارستاني را نداشت و خطر نيز برطرف شده بود، از بيمارستان مرخص شد تا در منزل استراحت كند.

وي افزود: پزشكان نيز بارها تاكيد كردند كه وي به دليل توانمندي‌هاي بالاي جسماني‌اش توانست با اين بيماري مقابله كند و با توجه به حضور طولاني مدت در بيمارستان، نياز است كه پدرم دوره ريكاوري را به خوبي در منزل سپري كند. براين‌اساس از همه دوستان و دوستداران منصور برزگر درخواست مي‌كنم كه اجازه دهند اين دوره طي شده و از هفته آينده براي عيادت از وي اقدام كنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.