آخرین خبرجهش شاخص کل بورس پس از ۳ روز افت متوالی/ ۴.۵ همت پول حقیقی به بازار برگشت
5بازدید

فرهاد فخرالدینی به تالار وحدت می‌آید

فرهاد فخرالدینی به تالار وحدت می‌آید

هر روز به جشنواره‌ موسیقی فجر نزدیک می‌شویم و اخبار جدیدی از این فستیوال به گوش می‌رسد. منابع رسمی از شورای سیاست گذاری سی و چهارمین جشنواره‌ی موسیقی، خبر دادند که فرهاد فخر الدینی ملقب به فخر موسیقی ایران در این فستیوال در تالار وحدت به روی صحنه می‌رود. این کنسرت با ارکستر ساز‌های مضرابی برگزار می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، ارکستر ساز‌ها مضرابی به رهبری علی اکبر قربانی و سرپرستی فرهاد فخر الدینی کنسرت برگزار می‌کند. این ارکستر جدیداً تاسیس شده است. بین ۱۵ تا بیست نوازنده در این گروه حضور دارند.

قرار است در کنسرت ارکستر ساز‌های مضرابی چند قطعه از قدما، تصانیف و قطعاتی از فرهاد فخر الدینی اجرا شود.

گفتنی است؛ سی و چهارمین جشنواره موسیقی فجر همزمان با گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران از تاریخ ۲۴ تا ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ برگزار خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.