رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبردموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان دو لبه یک قیچی‌اند / برای تغییر دکترین هسته‌ای آماده قانون‌گذاری هستیم
3بازدید
۰

تعدیل منفی 90 درصدی «وتوس» / فروش دارایی ها و تحقق سود غیر عملیاتی راه حل «وتوس»

تعدیل منفی 90 درصدی «وتوس» / فروش دارایی ها و تحقق سود غیر عملیاتی راه حل «وتوس»

تعدیل منفی 90 درصدی «وتوس» / فروش دارایی ها و تحقق سود غیر عملیاتی راه حل «وتوس»سرمایه گذاری توسعه شهری توس گستر که تعدیل منفی 90 درصدی را در سال مالی منتهی به پایان شهریور 97 تجربه کرده برای گریز از بحران به فکر فروش دارایی ها از جمله برج کوثر افتاده تا از این محل سود غیر عملیاتی و غیر قابل تکرار شناسایی کند.

به گزارش خبرنگار بورس تابناک اقتصادی، صورت های مالی حسابرسی شده برای سال مالی منتهی به 31 شهریور ماه 97، سرمایه گذاری توسعه شهری توس گستر نشان می دهد عملکرد این شرکت با تعدیل منفی 90 درصدی در سود هر سهم همراه بود و بر این اساس سود خالص هر سهم از 343 ریال در سال مالی قبل به 36 ریال کاهش ییافته و شرکت  با افت 5 درصدی سود انباشته مواجه شده است.

وتوس که با سرمایه 90 میلیارد تومانی در بورس تهران حضور دارد، در حالی که با کاهش 48 درصدی موجودی نقد و همچنین افت 22 درصدی دریافتنی های تجاری و کاهش 15 درصدی دارایی های ثابت مواجه شده ، به صرافت فروش املاک خود از جمله برج کوثر و یکی از زمین های شرکت در اطراف حرم خبر داده و این اقدام را موجب رشد سود دانسته است.

البته فروش این برج نیز منوط به داشتن خریدار دست به نقد بوده و در شرایط رکود حاکم بر بخش مسکن فروش این برج به نظر کار آسانی نمی رسد و البته نگهداشتن آن نیز هزینه های را بر صورت های مالی این شرکت خواهد داشت.

سرمايه گذاري توسعه شهري توس گستر در دوره مالی 9 ماهه منتهی به 97/03/31 (حسابرسی نشده) به ازای هر سهم 5 ریال زیان شناسایی کرده این در حالیست که این شرکت در مدت مشابه سال قبل به ازای هر سهم 382 ریال سود محقق کرده بود بنابراین می‌توان گفت این شرکت در این دوره ضمن به ثبت رساندن افزایش سرمایه 33% مبلغ ۴,۴۹۳میلیون ریال زیان محقق کرده است.

 

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.