آخرین خبرخوشا به حال امیر قلعه‌نویی؛ یک سال فرصت بیشتر با قراردادی چرب‌تر!
6بازدید

نوبخت: از سال آینده یارانه‌ها استانی می‌شود

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با تاکید بر اینکه از سال آینده پرداخت یارانه‌ها در کشور استانی می‌شود، گفت: ۴ هزار نفر در شهرستان رودبار از سال آینده یارانه می‌گیرند.

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنبم محمدباقر نوبخت در دیدار با اهالی روستای کپری رودبار جنوب با اشاره به اهداف سفر دولت مردان به استان‌ها و شهرستان‌های کشور اظهار داشت: سفر‌های مسئولان دولت برای رفع مشکل محرومان جامعه است و امیدوارم که بتوانیم گوشه‌ای از مشکلات محرومان را برطرف کنیم.

وی با بیان اینکه عده‌ای در این منطقه محروم یارانه نمی‌گیرند، گفت: دستور رسیدگی به امور یارانه این منطقه به‌زودی صادر می‌شود تا نیازمندان به حق خود برسند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با تاکید براینکه از سال آینده پرداخت یارانه‌ها در کشور استانی می‌شود، بیان کرد: علاوه بر سهمیه استان کرمان، ۴ هزار نفری که در شهرستان رودبار هنوز یارانه نمی‌گیرند به سهمیه استان کرمان افزوده می‌شوند.

وی با بیان اینکه این منطقه بیش از ۷ هزار مسکن روستایی نیاز دارد، که رئیس بنیاد مسکن کشور قول مساعد برای پیگیری این مسئله دادند افزود: به هر تعداد که این شهرستان نیاز به مسکن روستایی داشته باشد مازاد بر آن به این شهرستان سهمیه داده می‌شود.

در حاشیه این بازدید نوبخت در تماس تلفنی با تابش رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور گزارش‌های مسئولان در زمینه مسکن و خدمات رسانی در این منطقه را اعلام و دستور رسیدگی به رفع این مشکلات در اسرع وقت را داد.

معاون رییس جمهور با بیان اینکه در این منطقه حدود ۳ هزار و ۴۰۰ بافت فرسوده وجود دارد گفت: هدیه این سفر به رودبار جنوب این است که تمام مشکلات خدمات‌رسانی منطقه حل شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۲۸ ۰۰:۱۲

چرا یارانه بازنشسته فرهنگی را قطع کرده اید ؟ این بی عدالتی است که ثروتمندان یارانه بگیرند ولی بازنشسته فرهنگی با حقوق زیر سه میلیون را قطع کنید ... دولت ثروتمندان

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۲۷ ۱۶:۱۸

چرا دولت یارانه پردرآمدهای واقعی رو قطع نمیکنه الان دو ساله یارانه من رو با 2 میلیون حقوق قطع کرده اند و بسته های حمایتی هم بهمین علت به من تعلق نمگیره ولی بازنشته و کارمند داریم با شش میلیون حقوق هنموز یارانه میگیره . تازه اعلام میکنند زیر سه میلیون حقوق بسته حمایتی هم میگیره. چرا اینقدر تفاوت و بی عدالتی؟

یارانه من کجاست ؟ !۱۳۹۷/۱۰/۲۷ ۱۵:۳۵

یارانه من کجاست ؟ !... چرا این گونه با زندگی مردم بازی میکنید . دیروز برای خرید دارو پول نداشتم ... اما یارانه ام را قطع کرده اند و کسی هم پاسخگو نیست ...

یارانه من کجاست ؟ !
یارانه من کجاست ؟ !
یارانه من کجاست ؟ !

کارمند۱۳۹۷/۱۰/۲۷ ۱۵:۳۴

یارانه من کجاست ؟ !...

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.