آخرین خبرپایان فرار قاتل طلافروش در کمتر از ۷۲ ساعت
6بازدید
۰

غلطت گرد و غبار در اهواز به ۱۳ برابر حد مجاز رسید

میزان غلطت گرد و غبار در استان خوزستان تا صبح امروز به ۲۰ برابر حد مجاز رسیده بود تا ساعت ۱۰ صبح غلظت گرد و غبار اهواز به ۱۳ برابر حد مجاز کاهش یافت.

به گزارش مهر، بر اساس اعلام اداره کل محیط زیست خوزستان تا ساعت ۱۰ صبح امروز، شهرستان اهواز اهواز با یک هزار و ۹۵۶ میکروگرم بر مترمکعب بیشترین میزان غلظت گردوغبار را در استان دارد.

این میزان غلظت ۱۳ برابر حد مجاز است در حالی صبح امروز شهرستان آبادان، میزان غلظت گرد و غبار موجود در هوای آبادان به ۲۰ برابر حد مجاز هم رسیده بود.

میزان غلظت گردوغبار تا ساعت ۱۰ صبح امروز در شهرهای آبادان با ۱۲۴۸، بهبهان۲۰۰، بندرامام ۱۳۸۰، حمیدیه ۱۸۱۰، دزفول ۱۵۰۷، شوش۱۶۸۰، شوشتر ۱۱۳۵، ماهشهر ۱۴۶۵ و گتوند ۷۸۴ میکروگرم بر مترمکعب اندازه‌گیری شده است.

گرد و غبار موجود در هوای استان خوزستان که اغلب شهرهای این استان را هم اکنون تحت تاثیر قرار داده است از کشورهای عراق و عربستان برخواسته است و منشا آن داخلی نیست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.