رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
3بازدید
۱۰

توسط باندهای صهیونیست؛

توهین به مسلمانان و فریضه نماز، این بار در کشور اسپانیا

این تصاویر مشمئزکننده که تاکنون واکنش رسمی هیچ کشور اسلامی را برنینگیخته است، در حالی در دور جدید حملات به مسلمانان پخش می‌شود که آمریکا در قلب جهان اسلام، یعنی عربستان، مسلمانان کشورهای گوناگون را رسما تهدید می‌کند؛ در افغانستان موج کشتار مردم ادامه دارد و چکمه‌پوشان صهیونیست، مرز شکنجه خود را نیز تا حد نوجوانان دوازده ساله پایین آورده‌اند.

توهین به مسلمانان و فریضه نماز، این بار در کشور اسپانیا
تصاویر پخش شده از یک نمایشگاه که در آن به مسلمانان و فریضه نماز، توهین شده است، بار دیگر خشم عموم مسلمانان را در دورترین نقاط جهان برانگیخت.

به گزارش «تابناک»، پخش تصاویر از یک تندیس مومی که در آن به نمازگزار مسلمان توهین شده است، بار دیگر ضمن برانگیختن خشم جهان اسلام، نشان از برنامه‌ریزی جبهه صهیونیسم بین‌الملل برای توهین به ارزش‌های والای اسلامی دارد.

بنا بر این گزارش، در تلویزیون‌های عربی منطقه، تصویری از یک تندیس مومی در کشور اسپانیا، در حالی که یک نمازگزار مسلمان عرب را در حال سجده نشان می‌دهد و بر روی کمر این فرد، یک کشیش مسیحی قرار گرفته است و سپس بر شانه‌های این کشیش، یک خاخام یهودی در حالی که کتاب تورات در دست دارد، نشان داده می‌شود که گروه‌های گوناگون بازدیدکننده از این مجسمه نیز با تصویربرداری از آن، با شگفتی بسیار به این طرح ـ که جهان را در تصرف فتنه صهیونیست‌ها نشان می‌دهد ـ می‌نگرند.

این تصاویر مشمئزکننده که تاکنون واکنش رسمی هیچ کشور اسلامی را برنیانگیخته است، در حالی در دور جدید حملات به مسلمانان پخش می‌شود که آمریکا در قلب جهان اسلام، یعنی عربستان، مسلمانان کشورهای گوناگون را رسما تهدید می‌کند؛ در افغانستان موج کشتار مردم ادامه دارد و چکمه‌پوشان صهیونیست، مرز شکنجه خود را نیز تا حد نوجوانان دوازده ساله پایین آورده‌اند.

گفتنی است، این مصیبت‌‌ها، هنگامی شدیدتر می‌شود که کشتار مسلمانان در یمن با چراغ سبز آمریکا، تهدید اسرائیل علیه ایران و لبنان و سوریه، وضعیت وخیم مسلمانان در آفریقا و رواج موج نژادپرستی علیه مسلمانان در اروپا، تشدید شده و پس از هلند و دانمارک، این بار در اسپانیا این توطئه شوم رقم خورده است.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۰۴ ۱۱:۲۸

داری از کاه کوه میسازی

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۰۴ ۱۰:۳۳

پس اين تصاوير كجان چي ان؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يعني بايد نديده نظر داد!!!!!!!!!!!

امیررضا۱۳۸۸/۱۲/۰۴ ۱۰:۲۴

صهیونیسم بین الملل عامل همه انحطاطها در دنیا است از موسیقی و سینما و هنر تا اخلاق و سیاست و اقتصاد. این تز صهیونیسم است که نژاد یهودیها بر همه برتری دارد و باید مسلط بر دنیا باشد. ولی به فضل پروردگار وعده حق نزدیک است.

حيدر۱۳۸۸/۱۲/۰۴ ۱۰:۰۴

و مكروا و مكرالله و الله خير الماكرين.

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۰۴ ۱۰:۰۳

آزادی انحطاط

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۰۴ ۰۸:۵۹

اين است نتيجه اختلاف بين مسلمانان خصوصاً شيعه وسني

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۰۴ ۰۸:۲۰

آدم میمونه چی بگه

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۰۴ ۰۸:۱۴

پس به مسیحی ها هم توهین شده. آنها چه واکنشی داشته اند؟
اسپانیا مسلمان زیاد دارد. برداشت مسلمانان آنجا از این تندیس چه بوده است؟

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۰۴ ۰۸:۰۰

خدایا ظهور و فرج امام زمان(عج) را تعجیل بفرما

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۰۳ ۱۶:۴۸

خدا لعنتشون کنه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.