خودکشی یک پلیس در فرمانداری فیروزآباد
فرماندار فیروزآباد از جزئیات خودکشی مسوول دژبانی فرمانداری در مقابل ساختمان خبر داد.
به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، سید کمال علوی فرماندار فیروزآباد با اشاره به خودکشی مأمور نیروی انتظامی در فرمانداری اظهار داشت: در ساعت ۱۲ و ۵۲ امروز ستوان یکم مهدی مردانی با استفاده از سلاح نظامی کلاشینکف در مقابل ساختمان اداری این فرمانداری اقدام به خودکشی کرد.
وی افزود: ستوان مردانی دارای ۲۹ سال سابقه کار بوده که در حادثه زلزله بم خانواده خود را از دستداده بود.
فرماندار فیروزآباد ادامه داد: ستوان مردانی پسازاین حادثه مجدد ازدواج کرده که در سال پیش در سد تنگاب با غرق شدن دختر خود مواجه میشود.
علوی اضافه کرد: بر اساس گزارشها حاصله این مأمور نیروی انتظامی در روزهای اخیر بهشدت براثر درد در ناحیه پروستات رنجبرده که بر اثر این بیماری موجب افسردگی و فشار عصبی تحمل خود را ازدستداده و اقدام به این تصمیم گرفته است.
وی گفت: تا این ساعت به نظر میرسد بحث خودکشی این مأمور شخصی بوده و ارتباطی با محیط کار نداشته است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
خوب اگه به محیط کار ربط نداشته تو خانه خودکشی می کرد
این بنده خدا با این همه مشکل نباید بازنشسته می شد تا به درمان به پردازه ؟همه چی رو رها کردیم تا خراب بشه بعد از خرابی میام علت یابی اینم شد مدیریت ما
عجبا ،29 سال خدمت و در حال حاضر دارای درجه ستوانی است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
دلیلش نشاط روزافزون بوده
خدا رحمتش کنه.
نداشتن هزینهٔ عمل جراحی پروستاد که با بیمهٔ پایه و تکمیلی حدود ده میلیون هزینه دارد ؟ که خیلی از افراد با این مشکل مواجهه هستند مثلا خود من منتظر جناب عزراییل هستم ؟
این بنده خدا از من هم بدشانس تره
حتماً پول نداشته بره دکتر.
خدا رحمتتش کنه.
نمی شد اسمش رو نمی گفتین.
اتفاقاً مربوط به محيط ونوع شغل ومسائل اقتصادي بوده است
اگه بیماری داشته چرا بازنشست نشده؟
منم بودم خودکشی میکردم
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.