دستبرد سارقان مسلح به یک طلافروشی در ایذه

کد خبر: ۸۷۶۲۰۲
|
۱۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۲:۵۰ 05 February 2019
|
4606 بازدید

فرمانده انتظامی ایذه گفت: سه سارق مسلح شامگاه سه شنبه با حمله به یک طلا فروشی در شهر ایذه در شرق خوزستان، مقداری طلا را سرقت کردند.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، سرهنگ حجت سفیدپوست شامگاه سه‌شنبه افزود: ساعت 19 امشب، سه سارق با سلاح گرم به یک طلا فروشی حمله کرده و مقداری از طلاهای موجود را به سرقت بردند.

وی با بیان اینکه این سارقان پس از سرقت متواری شدند گفت: تحقیقات پلیس برای مشخص شدن مقدار طلاهای سرقت شده و نیز هویت سارقان، پس از این دستبرد آغاز شده است.

وی ادامه داد: سرنخ هایی در این باره به دست آمده است. گفته می شود در این سرقت حدود 10 کیلوگرم طلا به سرقت رفته که هنوز مقام مسئولی آن را تایید نکرده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟