آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

نقدی: اوباما هم مثل ریگی اعتراف خواهد کرد

وی این اعترافات را اثر اسلام ناب محمدی دانست و تاکید کرد: این اسلام ناب چنان است که جدی ترین دشمنان ما را در هم می شکند. این شرور که هیچ، حتی خود اوباما که ریگی به همکاری با او اعتراف کرده است نیز اگر به ایران بیاید تحت تاثیر قدرت این اسلام به خطاهای خود اعتراف می‌کند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اعلام این‌که «بسیج دانشجویی باید تمرکز خود را در جهاد علمی به کار گیرد»، در واکنش به ادعاهای دشمنان در خصوص اعترافات زودهنگام ریگی گفت: حتی اگر خود اوباما که ریگی به همکاری با او اعتراف کرده است نیز به ایران بیاید، قدرت اسلام ناب چنان است که او هم مثل ریگی به خطاهایش اعتراف خواهد کرد.

به گزارش مهر، سردار محمدرضا نقدی، عصر شنبه در مراسم تودیع و معارفه رئیس سازمان بسیج دانشجویی در تالار ابن سینای دانشگاه تهران گفت: دانشگاه محیط علم و کارکرد آن پیشبرد علم است لذا بسیج دانشجویی به عنوان بسیجی که در بستر دانشگاه می‌روید، باید تمرکز خود را در حوزه علم و جهاد علمی به کار گیرد.

اوباما کمتر از 48 ساعت اعتراف می‌کند
 
رئیس سازمان بسیج مستضعفین ضمن اشاره به اعترافات زودهنگام عبدلمالک ریگی گفت: دشمنان ما ادعا می‌کنند که جمهوری اسلامی برای ضبط این اعترافات از تزریق مواد گیج کننده استفاده کرده است اما 48 ساعت آن قدر مدت کوتاهی است که هیچ دارو و آمپولی نمی تواند اینگونه تاثیر بگذارد.
 
وی این اعترافات را اثر اسلام ناب محمدی دانست و تاکید کرد: این اسلام ناب چنان است که جدی ترین دشمنان ما را در هم می شکند. این شرور که هیچ، حتی خود اوباما که ریگی به همکاری با او اعتراف کرده است نیز اگر به ایران بیاید تحت تاثیر قدرت این اسلام به خطاهای خود اعتراف می‌کند.

فناوری تنها ابزار زورگویان است

نقدی به ناوشکن جماران اشاره کرد و افزود: این ناوشکن باید یک سال و نیم پیش به آب انداخته می شد اما به دلیل رفتار نادرست کشورهای اروپایی طرف قرارداد که قرار بود برخی اجزای کوچک این ناوشکن را در اختیار ما قرار دهند این امر به تاخیر افتاد. البته این امر سبب آن شد که گام در راه تولید آن قطعات پیچیده نیز بگذاریم و در نتیجه امروز شاهد تولید این ناوشکن به صورت صد در صد بومی باشیم.

وی افزود: آمریکا و دیگر کشورهای غربی از نظر فرهنگی، سیاسی، نظامی و اقتصادی به بن‌بست رسیده‌اند و تنها ابزاری که در دست دارند و به واسطه آن به دیگر کشورها زورگویی می‌کنند، فناوری است که اگر بتوانیم این ابزار را نیز از چنگ آنها درآوریم، دیگر کارشان تمام است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین تاکید کرد: انتخاب مهندس قدیانی به عنوان رئیس سازمان بسیج دانشجویی بنا بر خواسته تشکل‌های مختلف بسیج دانشجویی صورت گرفته است.   

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

امير۱۳۸۸/۱۲/۰۹ ۱۲:۱۷

براي اين آقايون كه اينگونه نظرات را مي‌دهند و تابناك هم با افتخار آنها را درج مي‌كند هميشه مرغ همسايه غاز است. اگر اسراييل مردم را تكه تكه كند خوبه ولي اگر ريگي اعتراف كند قطعاً او را شكنجه كرده‌اند و آن بد است؟؟؟؟

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۰۹ ۱۲:۰۸

يك چيزي بگيد كه بشه باور كرد مردم را خيلي .... تصور كرده ايد.

محسن۱۳۸۸/۱۲/۰۹ ۱۱:۱۶

جلوی این سخنان را بگیرد.جمهوری اسلامی به تمام روسای کشورهای جهان احترام میگذارد.بجز اسراییل که کشور محسوب نمیشود.

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۰۹ ۱۱:۱۳

نمی دانم چرا راجع به مسایل مهم مملکتی هر کسی که سابقه نظامی دارد باید صحبت کند این گونه برخوردها به جز هرج و مرج سیاسی چه نتیجه ای در بر دارد ؟ دود آن که به چشم کسانی که از این سمت به آن سمت در حرکت هستند می رود یا مردم بدبختی که به دنبال یک لقمه نان هستند و در این احوالات کنون بهتر حرف زدن و مودبانه برخورد کردن به هر جریان نامیمونی حتی می تواند به مصلحت و منافع نظام بیشتر باشد تا فحاشی و صراحت کلام و دست کم گرفتن هر دشمنی

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۰۹ ۱۰:۵۰

اسلام ناب محمدی و اعتراف ظرف 24 ساعت!!!!من که نفهمیدم ارتباطشون چیه؟؟؟؟

ماهان۱۳۸۸/۱۲/۰۹ ۱۰:۰۷

آحه بگو ... این فناوری رو هم که شما از روی همین غربی ها کپی برداری میکنی . شما ها که نمیشینید از صفر تا 100 یک چیزی رو خودتون اختراع کنید . هرچی نخبه هست داره از دست این رفتارهای اشتباه فرار میکنه .
آمار همین امروز دانشگاه شریف رو بخونید نمیتونید بیا اید دانشگاه ما بهتون نشون بدم بچه هامون دارند فرار میکنند .

ایران۱۳۸۸/۱۲/۰۹ ۰۸:۵۲

جالب اینجاست که همگان تنها در محبس با اسلام آشنا می شوند!!!

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۰۹ ۰۸:۲۵

شما به چه حقی رئیس جمهور یک کشور را با ریگی مقایسه میکنید؟

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۰۹ ۰۰:۰۸

دیدیم که عبدی ابطحی و خیلی های دیگر پس از ازادی چقدر به اعترافات خود وفادار ماندند !!!!!!!!!!!

پسرك فضول۱۳۸۸/۱۲/۰۸ ۲۳:۳۸

مگر اوباما كيه؟ دكتر تاجيك مشاور اقاي خاتمي به اين راحتي اعتراف كرد بقيه كه عددي نيستند.

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۰۸ ۲۲:۳۵

اوباما که هیچ.... خرس هم اعتراف می کند که خرگوش است.

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۰۸ ۲۲:۲۷

آقا آخه چرا این ها را چاپ می کنید و ما رو در دنیا بی حیثیت می کنید؟

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۰۸ ۲۱:۴۶

ای خدا، خیلی باحال بود که اگر اوباما هم بیاید ایران بیاید اعتراف می کند :)))))))))))))

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۰۸ ۲۱:۲۷

يه كم زشته اينجوري راجع به اعتراف گرفتن از رئيس‌جمهور يك كشور ديگه صحبت كردن، نه؟؟ يك كما

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۰۸ ۲۰:۴۶

اعتراف ميكند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۰۸ ۲۰:۴۳

ممکنه این اعتراف زود هنگام، برای گمراه کردن ایران باشه.
باید همه جوانب رو در نظر گرفت

علي۱۳۸۸/۱۲/۰۸ ۱۹:۲۸

جناب نقدي سلام . با اين حرفها مشكلي حل نمي شود بايد ديد كه چرا اين ريگي 27 سال وفردي سالم به يك فرد وحشي تبنديل شد ايا واقعا از اول با امريكا رابطه داشته !ريشه يابي مهم است نه دستگيري .

احمد۱۳۸۸/۱۲/۰۸ ۱۹:۲۱

یک آدم گرگ صفتی مثل ریگی بعد از آنهمه جنایت حالا که گیر افتاده است اعترافاتش به چه دردی میخورد .
ما ایرانیها میگوئیم : توبه گرگ مرگ است !!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.