میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

یک دیپلمات آمریکا: نشست ورشو ضدایرانی نیست

کد خبر: ۸۷۷۹۵۰
| |
5430 بازدید

یک روز مانده به برگزاری کنفرانس ضدایرانی ورشو که بسیار نازلتر از سطحی که آمریکا برای آن برنامه ریزی کرده بود از آن استقبال شده، در ادامه تلاش های واشنگتن برای حفظ آبرو، کاردار سفارت آمریکا در قاهره گفت: این کنفرانس ضدایرانی نیست.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، در حالی که تنها یک روز به آغاز کنفرانس ضدایرانی آمریکا در ورشو پایتخت لهستان مانده و هنوز تکلیف حضور بسیاری از کشورها در این کنفرانس مشخص نیست، تلاش واشنگتن برای جلب اعتماد کشورها همچنان ادامه دارد.

«تام گلدبرگر» کاردار سفارت آمریکا در قاهره در همین راستا به توجیه ضدایرانی و ضدفلسطینی نبودن این نشست برای جلب توجه دیگر کشورها پرداخت.

وی در پیامی توئیتری نوشت:

1) نشست ورشو درباره صلح و امنیت در منطقه است و 2) مجموعه کاملی از مسائل منطقه روی میز است: این نشست ضدایرانی نیست.

3) فلسطینی ها دعوت شده اندو 4) آمریکا در ورشو هیچ طرحی را اعلام نخواهد کرد. ما می خواهیم (نظرات کشورها درباره) منطقه را بشنویم.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات