آخرین خبرسازماندهی نخستین تیپ جان‌فدای ایران
1بازدید

محور هراز تا عصر فردا مسدود شد

مسئول ستاد مدیریت بحران شهرستان دماوند گفت: محور مواصلاتی هراز به دلیل اجرای عملیات خاکبرداری ترانشه در محدوده قلابن فردا از ساعت ۸ تا ۱۷ مسدود است.
 
به گزارش «تابناک» مجید صفری در گفتگو با خبرنگار تسنیم در دماوند، با اشاره به بارش شدید برف در شرق استان تهران اظهار داشت: محور مواصلاتی هراز امروز دوشنبه ۶ اسفندماه و فردا سه‌شنبه ۷ اسفندماه به دلیل اجرای عملیات خاکبرداری ترانشه در محدوده قلابن از ساعت ۸ تا ۱۷ مسدود است.

وی با بیان اینکه سایر محور‌های مواصلاتی شهرستان باز بوده و تردد در آن جریان دارد افزود: با توجه به برودت هوا و ادامه بارش برف در مسیر‌های کوهستانی مسافران زنجیر چرخ و تجهیزات زمستانی را به همراه داشته باشند و از تردد‌های غیرضروری خودداری کنند.

مسئول ستاد مدیریت بحران شهرستان دماوند خاطرنشان کرد: با هماهنگی‌های صورت گرفته تمامی دستگاه‌های خدمات‌رسان اعم از برق، گاز، آب و فاضلاب شهری و ... آماده رفع مشکلات احتمالی در مواقع بحران هستند و عوامل مدیریت بحران شهرستان از ساعات اولیه بارش برف در منطقه حضور داشته و همچنان در حال خدمت‌رسانی به مردم در محور‌های مواصلاتی شهرستان هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.