رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
6بازدید
۹۴

ماجرای‌ کتک‌ خوردن مدیر جوان از ستاره خشمگین و پرخاشگر فوتبال از زاویه‌ای دیگر؛

فردی که دروازه‌بان تیم‌ملی در جام‌جهانی را نمی‌شناسد، چطور معاون باشگاه استقلال شده؟!

باید به حال این فوتبال تأسف خورد که معاون یکی از پرافتخارترین باشگاه هایش، دروازه بان تیم ملی در دوره قبل جام جهانی را نمی شناسد و حتی پس از معرفی مربی وی نیز به اسم هم قادر به یادآوری آن بازیکن نیست! او ناغافل اعتراف کرده که پیش از معاونت در استقلال حتی بازی های تیم ملی در جام جهانی را هم نمی دیده! این مسئول چگونه امروز نقش کلیدی در جذب بازیکن برای باشگاه بزرگ استقلال دارد، ولی عاری از اطلاعات اولیه فوتبال است که حتی بچه های دبستانی هم آن را می دانند

خشونت و خشم در جامعه ایران موج می زند و این میزان از عصبانیت و نزاع های خیابانی، طبقه اجتماعی و بالا و پایین شهری نمی شناسد. تازه ترین نزاعی که انتشار خبرش افکار عمومی را بار دیگر جریحه دار کرده، میان دو تن از اهالی فوتبال ایران، رخ داده که صفحات اجتماعی و خبرگزاری ها را پر کرده و همه جا بازنشر شده است.

به گزارش «تابناک ورزشی»؛ طبق ادعای علی خطیر، معاون کنونی باشگاه استقلال ـ که غیر از جنجال و اختلاف اخیر با وینفرد شفر سرمربی این باشگاه، سابقه درگیری با دستیار کارلوس کی روش در کمپ تیم ملی را هم دارد ـ او دیروز در ورزشگاه انقلاب با دروازه‌بان اسبق تیم ملی درگیر و سرانجام بنا به گفته وی این درگیری موجب شکستگی بینی معاون باشگاه استقلال شده است.

غیر از اینکه در یک نزاع، همیشه فردی که آسیب فیزیکی می بیند معمولا مظلوم خوانده می شود، نباید این نکته را هم دور از ذهن نگه داشت که همیشه فردی که آرام تر حرف می زند، لزوما نمی تواند بی تقصیر بوده باشد، چه بسا طرف مضروب با کلمات آرام اما تحریک آمیز خود می توانسته موجب خشم طرف مقابل و مقدمات یک اتفاق تلخ از همینجا چیده شده باشد. ما در محل دعوا حاضر نبودیم و نباید با حرف های یک طرف ماجرا به قاضی رفت. تا این لحظه فقط خطیر ماجرا را تعریف کرده و حقیقی سکوت کرده است.

علی خطیر درباره اتفاقی که بین او و علیرضا حقیقی به وقوع پیوسته، در چند گفت وگو با رسانه ها ادعا کرد: «من در حال عبور از زمین چمن به سمت قسمتی بودم که قرار است تجهیزات پیاده شود، که در آن لحظه مربی آن دروازه بان به سمت من آمد و از وضعیت تردد ماشین ها ابراز ناراحتی کردند و گفت، چرا باید ازاین جا عبور کنند.»

معاون‌استقلال که دروازه‌بان تیم‌ملی درجام‌جهانی را نمی‌شناسد!

در نگاه نخست این یک اعتراض کاملا ورزشی و بحق است که می توانست با پاسخی فروتنانه جواب عادی بگیرد و همینجا ادامه بحث و باقی ماجرا به یک مکالمه کوتاه ختم شود؛ اما خطیر به طرف مقابل می گوید: «باشگاه استقلال این زمین را به اجاره خودش درآورده و این ماشین و تجهیزات هم آمدند که زمین را آماده بهره برداری کنند.» این در حالی است که همه اهالی حرفه ای ورزش تهران می دانند که آن مجموعه محلی برای تمرینات انفرادی بسیاری از ستاره های ورزش است و برای بهره برداری باشگاه استقلال هم اطلاع رسانی قبلی انجام نشده بود که همگان بدانند و دیگر برای استفاده از زمین به مکان تمرینی همیشگی شان مراجعه نکنند.

در ادامه اما جمله ای که باعث انفجار عصبی ورزشکاری چون حقیقی می شود، به زبان می آید که طبیعتا نباید از دهان فردی که خود را معاون باشگاه استقلال معرفی می کند، خارج شود: «مربی آقای حقیقی گفتند که اینجا تحت اجاره آقای حقیقی (که من ایشان را نمی شناختم!) است که من هم جواب دادم بعید می دانم، مجموعه انقلاب از لحاظ امنیتی بخواهد به شخصی سپرده شود.»

باید به حال این فوتبال تأسف خورد که معاون یکی از پرافتخارترین باشگاه هایش، دروازه بان تیم ملی در دوره قبل جام جهانی را نمی شناسد و حتی بعد از معرفی مربی وی نیز به اسم هم قادر به یادآوری آن بازیکن نیست! این مسئول چگونه امروز به نوشته بسیاری از رسانه ها در ماجرای جذب بازیکن برای استقلال فعالیت دارد، ولی از اطلاعات اولیه بازیکنان ملی فوتبال هم عاری و تهی است؟

بعد از مکالمه خطیر و مربی حقیقی، وی می گوید، در حال عبور بوده که این اتفاق می افتد: «حقیقی آن دورتر با مربی خودش یک صحبتی کرد و با حالت بی ادبانه ای به سمت من آمد و با گفتن عبارت هوی و های، چی میگی و عبارتی که از گفتن آن معذورم به شکل بسیار زشت و زننده ای رفتار کرد و ناگهان با صورت به بینی من کوبید و بینی من کاملا شکست و من در حال حاضر بیمارستان هستم. در حالی که من به هیچ وجه هیچ عکس العملی از خودم نشان ندادم. »

مسلما رفتار حقیقی بسیار زشت و زننده بوده و متأسفانه این پرخاش های عصبی از او سابقه دارد که باید به عنوان یک ورزشکار و بازیکن حرفه ای حتما این مشکل را با خویشتن داری، رفع کند و اجازه ندهد تا پایان فوتبال چنین پرونده هایی در کارنامه او بماند. پرونده دعواها و درگیری های حقیقی بسیار قطور شده و او از لحاظ رفتاری گویا کنترل پایینی روی عملکردش دارد. قبلا هم شنیده بودیم که این چهره درگیری های فیزیکی و کلامی در تیمهایی که عضوش بوده و یا حتی در برخی موارد بیرون از زمین فوتبال داشته است. در این مطلب نمی خواهیم روی ضعف رفتاری این دروازه بان سرپوش بگذاریم و مطمئنا باید این گونه رفتارهای خارج از عرف و اخلاق رذا محکوم کرد اما نکته مهم اینجاست که خطیر تصور می کند که هیچ کاری نکرده است.

Image result for ‫خطیر در بیمارستان‬‎

مدیری که به هر دلیل، در دوسه سال اخیر وارد سطح مدیریتی فوتبال کشور شده است، باید احترام ورزشکار ملی هر چند سابق را داشته باشد و اگر مدعی است، سنگربان تیم ملی در جام جهانی برزیل را نمی شناخته و غیر مستقیم اعتراف می کند حتی بازی های تیم ملی در جام جهانی را هم نمی دیده، از مسئولیتش در فوتبال استعفا و اجازه دهد فرد شایسته ای که تجربه و تخصص لازم دارد چنین مسئولیت سنگین و حرفه ای را در استقلال به دوش بکشد.

خطیر که با ابراز تأسف از این اتفاق پای مشکلات فرهنگی فوتبال ایران و مقدار پول و قدرت بازیکن را به میان می کشد، باید بگوید که خود با چه روابط و تخصصی در حضور ده ها چهره کاربلد آبی ها، این پست بزرگ را اشغال کرده است و چه قدرت پشت پرده ای از او حمایت می کند؟ خطیر که از لحاظ آکادمیک خود را فردی تحصیل کرده و مسلح به سلاح علم فوتبال می داند، باید متوجه خطای خودش هم باشد که از شناسایی یک بازیکن ملی نه چندان دور عاجز بوده و با گفتن جمله «نمی شناسمش» زیرکانه به او توهین کرده است.

در این میان حساسیت های رنگی قرمز و آبی هم می تواند نقش آفرین باشد که با این حرف معاون فعلی استقلال، دروازه بان سابق پرسپولیس را به حساب نیاورده و اصلا او را نمی شناخته است! حتما همه ما در شرایط دعوا قرار گرفته ایم و کاربرد لحن این جمله در فضای تنش را درک می کنیم. اینکه طرفین برای هم رجز بخوانند و یکی به دیگری بگوید:« اصلا تو که هستی؟ من نمی شناسمت» بار معنایی خواصی دارد که می تواند خشم طرف مقابل را برانگیزد و آنچه نباید رخ دهد. به هیچ عنوان فصد تایید حرکت زشت بازیکن پرحاشیه ای همچون حققی را نداریم و باید این حرکت از لحاظ انضباطی با برخوردی کاملا متناسب و محرومیت احتمالی فدراسیون مواجه شود اما چه کسی به انتصاب امثال خطیر رسیدگی می کند؟

 

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

علی۱۳۹۸/۰۲/۰۴ ۱۵:۳۶

ایشان به چه دلیل باید حتما" دروازه بان تیم ملی را بشناسند؟ چرا آدمها را بیخود و بی جهت بزرگ می کنید...اگر این آقا دکترای برق دارد که اون دروازه بان حالا حالا ها باید دود چراغ بخوره تا یه مدرک مهندسی برق بگیره...چرا از این منظر نگاه نمی کنید؟؟؟

ناشناس۱۳۹۷/۱۲/۲۰ ۱۳:۰۸

سلام بر دوستان. خیلی جای تاسف است که برخی خشونت را تبلیغ میکنند. آقای حقیقی که عضو تیم ملی بودند الگوی ورزشی ما هستند و باید بیشتر از افراد معمولی مراقب رفتار خود باشند. اینکه مادر ایشان کسالت دارد و بخواهند پرخاش کرده و توهین و یا به نزاع بپردازند. معمولا قانون در مورد افراد سرشناس باید سخت گیرانه تر باشد.

sad۱۳۹۷/۱۲/۱۲ ۱۰:۳۲

سلام باید فقط متاسف شد که فردی متنی بلند و مطول بنویسد و فردی را تخطئه کند که چرا حقیقی را نمی شناسد

ناشناس۱۳۹۷/۱۲/۱۱ ۰۹:۰۵

آقای علی احمدی خطیر در سال 1385 کارمند بنده در شرکت مدیریت شبکه برق ایران در وزارت نیرو بودند که همزمان در دانشگاه صنعتی شریف به تحصیل در دوره دکترا برق مشغول بودند و با استفاده از یک فرصت مطالعاتی دانشجویی سفر به خارج از کشور ( ایالات متحده آمریکا ) ، رفتند و پشت سرشان را هم نگاه نکردند، تا به تعهدات تحصیلی و کاری خود در حوزه تخصصی ( مهندسی برق ) به کشور عمل نمایند.
تا آنکه چند وقت پیش اسم ایشان را بعنوان معاون باشگاه معظم استقلال دیدم و بسیار متعجب شدم ! البته با جستجوی در سوابق ایشان مثل اینکه در خارج از کشور به کلی تغییر مسیر داده و به سمت تحصیلات و فعالیتهای مرتبط با ورزش رفته بود ولی اینکه از وی بعنوان یک چهره ورزشی و صاحب نظر و . . . یاد کنیم والله اعلم.

یکی از نظر دهندگان گرامی هم خیلی زیبا بیان کردند که ایشان با اولین تغییران مدیریتی از صحنه ورزش و خصوصا صحنه مدیریتی آن محو شده و بفراموشی سپرده خواهد شد.
پس اگر کسی این متن را به اطلاع وی رسانید سفارش بنده را هم برساند که آقای خطیر برگرد به مجموعه های صنعت برق و بخش برق دانشگاه های کشور و عمر گرانقدری که صرف تحصیلات عالیه در این رشته تخصصی نمودی و انصافا هم بسیار زرنگ ، کوشا و موفق بودی ، به کسب موفقیتهای بیشتر در این حوزه تخصصی بگذران که ان شالله خیر دنیا و آخرت و رضایت خدا و ملت و پدر و مادر عزیزت را بدنبال خواهد داشت. صرف عمر در حوزه جنجالهای ورزشی عاقبت خیری را برایت رقم نمی زند. از ما گفتن و از شما نشنیدن. یا علی

رضا۱۳۹۷/۱۲/۱۶ ۱۲:۳۹

دوست عزیز اقای دکتر خطیر سال 1388 برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری به سوییس رفتند... ایشون مثل تمام افراد که در انتخاب شغل و دانشگاه ازاد هستند انتخاب کردند که بعد از دریافت دکتری برق به سمت مدیریت ورزش رفته و جز معدود انگشت شماری هستند که کارشناسی ارشد حقوق فوتبال را از فیفا دریافت کردند.

ناشناس۱۳۹۷/۱۲/۱۱ ۰۷:۴۴

توصیه میکنم متن های حقوقی که همکاران تان در سایت تابناک منتشر میکنند بخوانید.
سعی نکنید با لغت یابی و تفسیر شخصی عنوان کنید که علیرضا حقیقی شخصا می تواند مسئول مجازات دیگران باشد.

ناشناس۱۳۹۷/۱۲/۱۰ ۱۷:۱۱

ببین چقدر استقلالی هوچی گر با هماهنگی کانال تلگرامی ریخته توی کامنت ها... خوبه نویسنده ۱۰خط از زشت بودن کار حقیقی نوشته. مثل اینکه خطیر خیلی دردش گرفته که یک نفر از سوابق مدیریتی و دلیل انتصابش به این سمت پرسیده.

محمد۱۳۹۷/۱۲/۱۰ ۱۸:۲۲

عزیزم شما هم آب رو بریز جایی که میسوزه

ناشناس۱۳۹۷/۱۲/۱۰ ۱۵:۱۸

یاشاسین حقیقی تورک اوغلان

عليرضا كياني۱۳۹۷/۱۲/۱۰ ۱۴:۰۹

با سلام و احترام
از اينكه آن سايت محترم ووزين در تمام فعاليتها حتي گزارش نتايج بازي ها بصورت آشكار طرفداري خود را از تيم پرسپوليس به اثبات رسانده شكي نيست ولي ايكاش در درگيري منجر به جراحت كمي حرفه اي تر عمل مي كرديد و جانب ضارب را نمي گرفتيد
آيا واقعاً نظر اينجانب را منعكس مي فرماييد ؟

ناشناس۱۳۹۷/۱۲/۱۰ ۰۰:۳۷

داداش تو از مقامات بالا در باره جغرافیای ابن مملکت امتحان بگیری 90 درصدشان رد میشن!

امیر۱۳۹۷/۱۲/۱۰ ۰۰:۱۴

بجای به حاشیه بردن تیم بزرگ استقلال و این تفسیرهای آبکی و یک طرفه به رسالت اصلیتون که بیان دغدغه های اصلی جامعه و اخبار درست هست بپردازید

شفیعی۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۲۰:۲۵

شناختن یک لات افتخار نیست

ناشناس۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۲۰:۲۲

از کتک خوردن هر مسئولی ناراضی نیستم.

كيوان۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۱۹:۴۱

متاسفانه نويسنده مقاله بصورت يك طرفه از حقيقي طرفداري و از خطير را تخريب ميكنه و جالبه كه در صدد قضاوت هم هست . عدالت نه تنها در جامعه نيست بلكه تابناك هم عدالت رو زير خاك دفن كرد و ...

پرویز۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۱۹:۲۸

بایدژن های خوب راکتک زد

ناشناس۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۱۹:۱۷

شما هم به خیال خودت داری با عدالت برخورد میکنی مثلا

ناشناس۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۱۸:۵۹

شارلاتانیسم با روجلدی جوانگریایی فریب تازه مدیریت کشور هم اکنون

ناشناس۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۱۸:۱۸

لعنت به دو تا شون که حساسیت قرمز و آبی رو تحریک میکنن

ابوذر۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۱۸:۱۵

شما حرص نخور لنگی‌جون کار اون بازیکن لایی خورم نمیخواد توجیح کنی

ناشناس۱۳۹۷/۱۲/۱۲ ۰۸:۴۳

توجیح غلطه کیسه جون درستش توجیه هست

ناشناس۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۱۷:۳۶

استقلالی ها رو ببین که چه هماهنگ خودشون رو به نفهمیدن زدن. آقا جان نویسنده که توی متن اول از سوابق رفتارهای زشت حقیقی نوشته و گفته که این سابقه داره توی این رفتارها. نکته این مطلب اینه که چطور معاون باشگاه استقلال اینقدر از فوتبال سردرمیاره که گلز تیم ملی رو هم نمی شناسه. هیچ جا نگفته که حق داشته بزنه دماغش رو بشکونه

Allianz۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۱۶:۴۳

ایشان نیز جزو اون ژنهای خوب است که مدیر شده وگرنه کیه که ندونه بازیکنان و پیش کسوتانی که خیلی سرشناس تر و محبوب تر از ایشان بودند و هستند هیچ جایگاهی در استقلال ندارند. حقش هم بوده کتک خورده نوش جونش

محمد۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۱۶:۲۳

وقتی شاه فرهادشون علیرضا جهانبخش رو نمیشناسه این میخواد دروازه بان تیم ملی رو بشناسه

احمد۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۱۶:۰۱

شناختن همه بازیکنان وظیفه یک مدیر نیست. وظیفه بازیکن یاب (scout) و مربی هستش. مدیر با یک طرفدار فوتبال فرق میکنه که همه بازیکنان رو بشناسه.
با نگاهی به سابقه مدیریتی باشگاه های اروپایی متوجه این میشیم که از تجارت یا صنعت به مدیریت فوتبال اومدن به عنوان مثال آقای پرز مدیر باشگاه رئال مادرید.

درسته شاید آقای خطیر میتونستن بهتر موقعیت رو مدیریت کنن ولی به وضوح این مقاله به نوعی حمله به شخصیت است تا به بررسی حقایق .

ناشناس۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۱۶:۰۱

باید از مدیران شایسته گزین و شایسته سالار بپرسید

ناشناس۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۱۵:۵۴

عجب تحلیل عجیبی!!! با فرض که بشناسه یا نشناسه حالا چیو عوض میکرد!

ناشناس۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۱۴:۵۳

چی میگه برای خودش!!!

بابک۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۱۴:۵۰

بابا تورو خدا بسه .به خاطر رفاقت یا طرفدار بودن یک نفر ،کار بسیار زشتش رو توجیح نکنید .کجای دنیا اگه معاون یک باشگاه فوتبالیست نبوده باشه و بجاش تحصیلات مرتبطی داشته باشه که بتونه به خوبی از حق و حقوق یک باشگاه در همه موارد مربوطه دفاع کنه اگه یک نفر رو نشناخت باید بزنن دماغش رو بشکونن .اگه برعکس بود باز اینجوری میگفتید .یا اگه بجای خطیر حنیف عمرانزاده بود حتی خیلی از طرفدارای پرسپولیس که قطعا علاقه زیادی به بازیکناشون دارن وبا اینکه طرف مقابل از اعضای تیم رقیب بوده هم کار حقیقی رو محکوم کردن

رحمن۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۱۳:۵۳

عجب

ehsan۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۱۳:۴۹

شما احتمالا با علیرضا حقیقی ارتباط خاصی ندارید؟

ناشناس۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۱۳:۳۹

مگر بازیکن تیم ملی بودن افتخاره و باید همه بشناسند

سید علیرضا۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۱۳:۳۷

از بی ادبی و پرخاشگری حمایت می کنید و اخلاق را فدای علاقه رنگی خودتان می کنید

ناشناس۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۱۳:۳۱

فردی که دروازه‌بان تیم‌ملی در جام‌جهانی را نمی‌شناسد، چطور معاون باشگاه استقلال شده؟!
البته باید بیشتر برای بازیکن تیم ملی تاسف خورد که با این فساد اخلاقی چه جوری سنگر بان تیم ملی فوتبال می شود؟
اینکه در ایران نفر در جایگاه اصلیش نیست ...یه چیز عادی است..آقای حقیقی باید بوکسور می شدند نه دروازه بان تیم فوتبال

علی۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۱۳:۲۸

.فراموش نکنید که قانون برای همه یکسان است و از شخص اول مملکت تا سطوح بعدی همه موظف به تبعیت از قانون و رفتار قانونی در جامعه هستند و شان اجتماعی افراد رافع مسولیت کیفری ایشان نیست

ناشناس۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۱۳:۲۲

اصلا نشناسه این دلیله که بزنن بینیش بشکنه؟ عجیبه.

مجيد۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۱۳:۲۰

احسنت به اين تفسير شما.

ناشناس۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۱۳:۲۰

چه جالب! اگه طرف استقلالی می بود الان حرف از فرهنگ کهن و الگو بودن ورزشکارا می کردید !!!

ناشناس۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۱۳:۲۰

مرد حسابی آسمون ریسمون بافتی که دروازه بان تیم پرسپولیس روتطهیر کنی

ناشناس۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۱۳:۱۸

تحلیلی کاملا یکجانبه

ناشناس۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۱۳:۱۶

این آقا به مسائل حقوقی از همه بیشتر تسلط داره و نشون داد چطور حتی از آقای فردوسی پور پر مدعا هم بیشتر به قوانین فیفا آگاهه و از نظر سواد و دانش مدیریتی عالی بوده . این آقای حقیقی هم شخص شاخصی در فوتبال نیست که شما این جور آه و ناله کنید. تموم کنید این سیا بازی ها رو.
میزان درک و فهم ایشون به قوانین در پرونده ی پاتوسی محک خورد

ناشناس۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۱۳:۰۳

فقط در ایران! طرف تو روز روشن جرم کرده اونوقت دارن طرفداری هم میکنند. دلیل؟ چون مدیر جوان کفایت کار فوتبال نداشته!!!

ناشناس۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۱۳:۰۲

شناخته ولی به نشناختن زده حالشو بگیره!

ناشناس۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۱۳:۰۱

مگه حقیقی استیو جابز بوده،به نظر بنده آقای خطیر باید تا آخر پیگیر شکایت خود باشد،تا به قول معروف بفهمه که اینجا جنگل نیست که اگه کسی گفت نمی شناسمت بزنه دماغ طرف را بشکونه

ناشناس۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۱۲:۴۴

بابا این خطیر معلوم نیست با حمایت کی اومده بالا که اینقدر کارنابلد هم هست . میخواد بگه مثلا من خیلی طرفدار دو آتیشه استقلالم . تو اگه 20 درصد فوتبالی بودی باید حقیقی رو میشناختی . فکر کنم بر سراغ همون شغل اولت خیلی بهتر باشه . البته با تغییر وزیر و مدیریت و .... کلا محو میشی . الان پندار توفیقی کجاست؟

کشاورز۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۱۲:۳۶

الان داری سعی میکنی دلیل بیاری وحشی بازی یک فوتبالیست بی ادب رو که سابقه قبلی هم داره ماله بکشی!!! گیرم من یک شخصیت معروف رو نمیشناسم و یک جمله ساده که بی احترامی هم نبوده بهش گفتم، این دلیل میشه طرف بیاد بکوبه تو صورت من و دماغم رو بشکنه!!؟؟؟

amir۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۱۲:۳۳

اولن خریدهایهای استقلال توی نیم فصل رو ببین بعد بگو نمیتونه از حق استقلال دفاع کنه..ثانیا.این بار اول اون نیس ک از این کارا میکنه و بار اخر هم نخواهد بود

بخشنده۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۱۲:۳۲

دروازه بان تیم ملی که با مشت دماغ یک نفر را می شکند ،چطور دروازه بان تیم ملی شده؟

ناشناس۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۱۲:۲۶

اصلا کار این آقای دروازه بان توجیه نداره، برخورد فیزیکی نهایت ضعف و بی فکری فرد را تحت هر شرایط نشان می دهد.

ali katir۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۱۲:۲۱

چقدر قشنگ دارید از خشونت دفاع میکنید بالفرض اقای خطیر نشناخته اقای بازیکن ملی باید با کله بزنه بینی طرف داغون کنه واقعا متاسفم

هم وطن۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۱۲:۰۹

داداش خیلی داری تند میری! فکر کردی مردم بیکارن اینا رو بشناسن.

مهدی۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۱۱:۵۷

چه توقعاتی داری تابناک

کل ایران شده رانت و پارتی و آشنابازی

مدیر شبکه 3 ,معاون باشگاه استقلال,آقازاده هایی که همه هیئت مدیره های شرکت های بزرگ کشور هستند و ...

مهندس۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۱۱:۵۷

شایسته سالاری بیداد میکنه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.