آخرین خبرتکذیب یک خبر درباره تعطیلی مدارس تهران
2بازدید

ديدارهای محرمانه وزير خارجه بحرين در آمريكا

وزير خارجه بحرين در اين ديدار اظهار داشت: همه بايد بدانند كه اسرائيل در منطقه خاورميانه حضور تاريخي دارد. اسرائيل در اين منطقه تا ابد حضور خواهد داشت! اگر ديگران اين حقايق را درك كنند دستيابي به صلح ميان كشورهاي منطقه و اسرائيل آسان خواهد بود!

يك روزنامه عبري از سفر محرمانه وزير خارجه بحرين به مقر جنبش تندروي يهودي"حباد" در واشنگتن و ملاقات با سران اين جنبش خبر داد.

به گزارش ايسنا، روزنامه فرامنطقه‌اي القدس العربي به نقل از اين روزنامه عبري با "محرمانه" خواندن اين سفر نوشت: شيخ خالد بن حمد الخليفه، وزير خارجه بحرين به همراه هدي عزرا نونو، سفير يهودي بحرين در آمريكا با حضور در مقر جنبش تندروي يهودي "حباد" با سران اين جنبش ديدار كرده است.

به نوشته اين روزنامه عبري، در اين ديدار گروهي از نمايندگان ارشد لابي يهود و اعضاي برجسته سازمان آيپك و كميته يهودي - آمريكايي و سازمان تندروي "بني بريت" حضور داشتند. هم‌چنين نماينده كميته آمريكايي – يهودي مبارزه با هتك حرمت و شخصيت‌هاي يهودي برجسته در واشنگتن در اين نشست شركت داشتند.

وزير خارجه بحرين در اين ديدار اظهار داشت: همه بايد بدانند كه اسرائيل در منطقه خاورميانه حضور تاريخي دارد. اسرائيل در اين منطقه تا ابد حضور خواهد داشت! اگر ديگران اين حقايق را درك كنند دستيابي به صلح ميان كشورهاي منطقه و اسرائيل آسان خواهد بود!

اين در حالي است كه شيخ سلمان بن حمد آل خليفه، وليعهد بحرين سال گذشته از سران كشورهاي عربي خواسته بود از طريق رسانه‌هاي رژيم صهيونيستي با اسرائيلي‌ها ارتباط برقرار كنند و آنان را مورد خطاب قرار دهند تا تلاش‌ها براي صلح در منطقه خاورميانه تسهيل شود. اين امر موجب شد كه رسانه‌هاي عبري بحرين را بهترين كانديداي حركت به سوي عادي سازي روابط با تل آويو توصيف كنند.

ناظران، سفر وزير خارجه بحرين و ديدار وي با سران يهودي را با مصوبات اتحاديه عرب در خصوص رد عادي سازي روابط با رژيم صهيونيستي تا زمان دستيابي به توافق واقعي ميان اين رژيم و فلسطيني‌ها در تضاد مي‌دانند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.