آخرین خبردست رد روبیو بر سینه ترامپ زده شد
4بازدید
۰

چاوش اوغلو: در تصمیم ترکیه برای خرید سلاح از دیگران دخالت نکنید

وزیر خارجه ترکیه اعلام کرد: اگر ما عضوی از ناتو هستیم و نیاز به همبستگی بیشتر ما است، پس باید سلاح‌های خواسته شده را به آنکارا بفروشید و در غیر این صورت دخالت نکنید.

وزیر خارجه ترکیه اعلام کرد: اگر ما عضوی از ناتو هستیم و نیاز به همبستگی بیشتر ما است، پس باید سلاح‌های خواسته شده را به آنکارا بفروشید و در غیر این صورت دخالت نکنید.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، مولود چاوش‌اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه اعلام کرد: ما سال‌ها اعلام کردیم که خواهان خرید سلاح از متحدان خود هستیم و این موضوع را رسماً به آنان نیز اطلاع دادیم.

وزیر امور خارجه ترکیه در این باره گفت: متحدانی که بعضاً از دادن سلاح‌های سبُک نیز به ما امتناع کردند، پس از خرید اس -۴۰۰ (توسط آنکارا از مسکو) ناراحت شده اند.

وی در ادامه تأکید کرد: اگر ما عضوی از ناتو هستیم و نیاز به همبستگی بیشتر ما است، پس باید سلاح‌های خواسته شده را به ترکیه بفروشید. اگر این کار را انجام نمی‌دهید، نباید در تصمیم ترکیه برای خرید سلاح از دیگران و حتی کشورهای غیر ناتو دخالت کنید.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.