آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
4417بازدید

تلاش مبارک برای حضور عربستان در نشست اعراب

يک روزنامه عربي به نقل از منابع آگاه با اشاره به نشست آتي شرم‌الشيخ از تلاش‌هاي رئيس‌جمهوري مصر براي متقاعد کردن عربستان براي شرکت در نشست سه جانبه عربي با حضور آمريکا و رژيم صهيونيستي خبر داد.

به گزارش مهر به نقل از روزنامه الاخبار، منابع آگاه با اشاره به نشست روز گذشته عبدالله بن عبدالعزيز، پادشاه عربستان و حسني مبارک، رئيس‌جمهوري مصر در شرم الشيخ اعلام کردند: حسني مبارک در تلاش است تا عربستان را وارد نشست پنج جانبه‌اي کند که قرار است در ماه آتي ميلادي در شرم الشيخ برگزار شود.

اين منابع با اشاره به تلاش آمريکا براي برگزاري اين نشست در شرم‌الشيخ اعلام کردند: حضور عربستان در نشست مذکور پيشنهاد آمريکا بوده است.

به گفته اين منابع، نشست پنج‌جانبه مذکور که با حضور حسني مبارک، ابومازن، رئيس تشکيلات خودگردان فلسطين، عبدالله دوم شاه اردن و اسرائيل و آمريکا برگزار مي‌شود، در واقع تکميل کننده نشست آناپوليس است.

اين در حالي است که روز گذشته منابع خبري اعلام کردند: نشست شرم‌الشيخ در روزهاي هفدهم و هجدهم آوريل يعني (29 و 30 فروردين ماه) برگزار خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.