رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
1بازدید
۰

درخشش لژیونر سکونشین در چمپیون شیپ

توفان نیمساعته کریم درانگلیس با گل وپاس گل برای ناتینگهام فارست

در حالی که صحبت از جدایی ملی پوش ایرانی از باشگاه ناتینگهام فارست بود اما امشب کریم با پاس گل و نخستین گل فصلش برای این تیم قدیمی انگلیسی سرانجام طلسم را شکست.

به گزارش تابناک ورزشی، شنبه شب در چارچوب هفته سی‌وششم چمپیونشیپ انگلیس تیم ناتینگهام فارست در ورزشگاه خانگی گراند سیتی پذیرای تیم هال‌سیتی بود و به پیروزی 3 بر صفر دست یافت. کاروالیو در دقیقه 72 روی پاس کریم انصاری‌فرد گل نخست بازی را به ثمر رساند. کریم انصاری‌فرد که از دقیقه 59 به جای بوناتینی در ترکیب ناتینگهام فارست قرار گرفته بود در دقیقه 76 زننده گل دوم تیمش بود. لولی نیز در دقیقه 84 گل سوم ناتینگهام فارست را از روی نقطه پنالتی وارد دروازه هال‌سیتی کرد.

توفان نیمساعته کریم درانگلیس با گل وپاس گل برای ناتینگهام فارست

در دیگر بازی امشب نیز تیم ردینگ در بازی خانگی برابر ویگان 3 بر 2 پیروز شد. سوئیفت (3+45)، بارو (89) و میته (8+90) برای تیم ردینگ گل زدند و 2 گل تیم ویگان نیز در دقایق 20 و 64 به ثمر رسیدند. سعید عزت‌اللهی، ملی‌پوش ایرانی باز هم به دلیل مصدومیت غایب فهرست 18 نفره تیم ردینگ بود.

در جدول رده‌بندی 24 تیمی چمپیونشیپ انگلیس تیم ناتینگهام فارست با 53 امتیاز هشتم است. تیم ردینگ نیز با اندوخته 36 امتیازی رتبه 19 را در اختیار دارد. در پایان این رقابت‌ها تیم‌های اول و دوم جدول رد‌ه‌بندی به لیگ برتر انگلیس راه می‌یابند و تیم‌های سوم تا ششم جدول نیز در مرحله پلی‌آف برای کسب تنها سهمیه باقی‌مانده لیگ برتر رقابت‌ خواهند کرد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.