آخرین خبرهشدار روسیه درباره هرگونه حمله مجدد به ایران
3بازدید

توزیع ۲۰۰ تن مرغ به قیمت ۱۱۵۰۰

دادستان تهران گفت: امروز ۲۰۰ تن مرغ به قیمت ۱۱۵۰۰ توزیع شد.

به گزارش «تابناک» عباس جعفری دولت آبادی در گفتگو با رادیو ایران درباره برخی نابسامانی‌ها در بازار گفت: ما روز گذشته جلسه بسیار مفصلی در دادسرای تهران برای مقابله با گران فروشی تشکیل دادیم و این هفتمین جلسه ما و آخرین جلسه در سال جاری بود.

وی ادامه داد: گزارشات متفاوتی از دستگاه‌ها گرفتیم و متاسفانه قیمت مرغ را تا ۱۷ هزار تومان افزایش داده بودند، در حالی که دولت رسما اعلام کرده که قیمت مصرف کننده ۱۱۵۰۰ تومان است. این امر باعث شد که ما صبح امروز تیم‌های مشترک دادستانی، سازمان تعزیرات، پلیس، وزارت صمت و سازمان جهاد کشاورزی به میدان اصلی عرضه مرغ و میدان بهمن اعزام کردیم.

دادستان تهران افزود: امروز ۲۰۰ تن مرغ به قیمت ۱۱۵۰۰ تومان توزیع شد. به همه دستگاه‌ها اعلام کردیم که دستگاه‌های دولتی وقتی رقمی را می‌گویند باید به آن عمل کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۱۲/۲۶ ۱۶:۵۸

سلام این قانون فقط برای تهراناست یا دیگران هم استفاده می کنند؟آبادان که 15هزارتومان است ،یعنی چه؟؟؟؟

محمد شریفی۱۳۹۷/۱۲/۲۶ ۱۶:۲۷

حالا بین کیا توزیع کردین؟

ناشناس۱۳۹۷/۱۲/۲۶ ۱۵:۴۰

خواهشا اينقدر با اعداد باز ي نكنيد و مردم بي نوا رو مسخره نكنيد
200000 كيلوگرمن مرغ
در ازاي هر خانوار ؛‌5 كيلوگرم
ميشه حدودا 40هزار خانوار

اين يعني حدودا قسمتي از منطقه 5 تهران
ايا فكر ميكنيد خيلي كار بزرگي كرديد؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۷/۱۲/۲۶ ۱۵:۳۶

همین دو روز پیش گفتن 10500 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چی شد پس 1000 تومن دو روزه رفت رویش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۷/۱۲/۲۶ ۱۵:۳۵

این مرع را کجا توزیع میکنند ما که هر کجا رفتیم گیرمان نیامد درست اخبار صحیح درج کنید از گوشت که خبری نیست

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.