آخرین خبرهانیه رستمیان به سهمیه المپیک رسید
4بازدید
۰

توفان شدید درخراسان‌جنوبی؛ قطع برق ۴شهرستان

توفان شدید درخراسان‌جنوبی؛ قطع برق ۴شهرستان

توفانی که با سرعت ۹۰ کیلومتر بر ساعت از عصر روز گذشته در استان آغاز شده، خسارت‌های چشمگیری را به دنبال داشت.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس از بیرجند، طوفانی که با سرعت 90 کیلومتر بر ساعت از عصر روز گذشته در استان آغاز شده، خسارت‌های چشمگیری را به دنبال داشت.

به گفته ابوالحسن میرجلیلی مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری خراسان‌جنوبی این طوفان شدید سبب قطعی برق تعدادی از روستاها و نقاط شهری شهرستان‌های فردوس، بشرویه، طبس و سرایان شده که تیم‌های اداره برق این شهرستان‌ها به دنبال حل این مشکل هستند.

سرهنگ جعفر توفیقی‌نیا نیز در همین راستا از مسدود شدن دو محور فردوس-دیهوک و بالعکس و بشرویه – فردوس و بالعکس به علت طوفان و گرد و شدید و کاهش بسیار زیاد دید افقی خبر داد.

وی افزود: محورهای طبس- اصفهان و طبس – بشرویه نیز به علت آب‌گرفتگی مسدود و تردد در آن‌ها امکان‌پذیر نیست.

جانشین رئیس پلیس‌راه خراسان‌جنوبی اضافه کرد: تردد در سایر محورهای خراسان‌جنوبی عادی و در جریان است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.