رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرکالابرگ آبان شارژ شد؛ نوبت نخست برای این خانوارها
5بازدید
۰

نیروهای رژیم صهیونیستی چندین مغازه و خانه را در کرانه باختری منفجر کردند

منابع آگاه از منفجر کردن و تخریب چند مغازه و خانه در استان "سلفیت" توسط نیروهای رژیم صهیونیستی خبر دادند.

منابع آگاه از منفجر کردن و تخریب چند مغازه و خانه در استان "سلفیت" توسط نیروهای رژیم صهیونیستی خبر دادند.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، چند شاهد عینی اعلام کردند که نظامیان رژیم صهیونیستی بامداد امروز (دوشنبه) به شهرک‌های "بدیا" و "الزاویه" در استان سلفیت کرانه باختری یورش برده و برخی مغازه‌های فلسطینیان را منفجر کردند.

طبق گفته این منابع، نیروهای رژیم صهیونیستی به بهانه جستجوی یک فلسطینی متهم به عملیات روز گذشته علیه شهرک نشینان صهیونیستی، به برخی خانه‌ها در این دو شهرک نیز یورش برده و وسائل آن را تخریب کردند.

منابع مذکور همچنین گفتند که نظامیان اسرائیل در جستجوی جوانی هستند که اهل شهرک الزاویه بوده و متهم به انجام عملیات روز گذشته علیه نیروهای رژیم صهیونیستی است.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی روز گذشته اعلام کردند که یک جوان فلسطینی وارد شهرک "آرئیل" شده و با چاقو یک سرباز را زخمی کرد بعد سلاحش را گرفته و اقدام به تیراندازی به گروهی از سربازان کرد که چهار تن آنها زخمی شدند و گفته می‌شود سه تن بر اثر شدت جراحت به هلاکت رسیدند. مجری این عملیات بعد از این عملیات مقاومتی پا به فرار گذاشت.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.