آخرین خبردست رد روبیو بر سینه ترامپ زده شد
7بازدید
۰

بلیت فروشی ورزشگاه آزادی دوباره از استقلال وپرسپولیس گرفته شد!

بلیت فروشی ورزشگاه آزادی در فصل آینده به شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی واگذار شد تا این حق مسلم دو باشگاه استقلال و پرسپولیس بار دیگر به غیر سپرده شود.

به گزارش تابناک ورزشی، مدیر عامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی از واگذاری بلیت فروشی ورزشگاه آزادی در فصل آینده به این شرکت خبر داد. حسن کریمی مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی در این‌باره گفت: در جلسه‌ای که هفته گذشته در وزارت ورزش و جوانان با حضور مدیران فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ و باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال برگزار شد، حاضرین در جلسه خواستند تا شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی مسوول فروش بلیت مسابقات فوتبال ملی و باشگاهی در رده کشوری و آسیایی در فصل آینده در ورزشگاه آزادی شود.

وی افزود: عمده اقدامات زیرساختی نصب و تجهیز گیت های بلیت فروشی ورزشگاه آزادی انجام شده و با تکمیل و نصب نرم افزار مربوطه، تماشاگران می‌توانند به راحتی بلیت خود را از منزل تهیه کرده و دو ساعت قبل از بازی راهی استادیوم شوند و در صندلی منتخب خود شاهد تماشای مسابقه باشند. در صورتی که این تجربه در ورزشگاه آزادی، موفقیت‌آمیز باشد قرار است بلیت فروشی در ورزشگاه‌های بزرگ از جمله نقش جهان اصفهان و یادگار امام (ره) تبریز نیز به شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور واگذار شود.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.