آخرین خبرجمله معنادار ترانه علیدوستی در وداع با پدرش
2بازدید

تعیین مسئول حمله به مراسم جشن نوروز در کابل

مقامات افغان اعلام کردند که بر اثر انفجار چندین بمب کارگذاری شده در مراسم جشن نوروز در کابل بیش از ۶ نفر کشته و ۲۳ تن دیگر نیز زخمی شدند.
 
به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، روز گذشته در منطقه «کارته سخی» شهر کابل چندین انفجار در حالی رخ داد که مردم فرا رسیدن نوروز را جشن گرفته بودند.

«بصیر مجاهد» سخنگوی فرماندهی پلیس کابل به رسانه‌ها گفت: این انفجارها بر اثر 3 بمب کارگذاری شده در بین مردم در منطقه کارته سخی شهر کابل بوقوع پیوسته است.

«وحیدالله مایار» سخنگوی وزارت بهداشت و درمان افغانستان تصریح کرد که بر اثر این حملات بیش از 6 نفر کشته و 23 تن دیگر از جمله زنان و کودکان زخمی شدند.

مسئولیت این حملات گروه تروریستی داعش به عهده گرفته است این گروه تروریستی دو هفته پیش نیز مراسم بزرگداشت «شهیدمزاری» در کابل را هدف حملات راکتی قرار داده بود.

رئیس جمهور افغانستان با اشاره به حملات جشن نوروز اعلام کرد که تروریست‌ها بار دیگر با انجام این حملات دشمنی خود را با مردم این کشور آشکار کردند.

این حملات در حالی در نخستین روز از سال 1398 بوقوع پیوست که مردم کابل هر ساله با تجمع در منطقه «کارته سخی» مراسم جشن نوروز را برگزار می‌کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.