آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

آخرین آمار متوفیان حوادث جوی در کشور

رئیس پزشکی قانونی کشور گفت: 42 نفر به دلیل حوادث جوی در کشور طی چند روز اخیر جان خود را از دست داده که همه این افراد تشخیص هویت شدند. 

به گزارش فارس، احمد شجاعی رئیس پزشکی قانونی کشور در ارتباط با آمار کشته شده‌های حوادث جوی در کشور طی روزهای اخیر اعلام کرد: در مازندران 5 نفر، خراسان شمالی 2 نفر، مشهد یک نفر، ملایر همدان یک نفر و سرپل ذهاب نیز یک نفر به دلیل سیل جان خود را از دست داده‌ اند.

وی افزود: در استان گلستان نیز 7 نفر جان خود را از دست داده‌اند که 5 مورد از ‌آنها مربوط به واژگونی قایق بود، همچنین در کهگیلویه و بویراحمد 2 نفر، لرستان 2 نفر، شیراز 19 نفر، خوزستان یک نفر و سمنان نیز یک نفر جان خود را از دست داده‌اند. 

شجاعی با بیان اینکه در مجموع 42 نفر به دلیل سیل و حوادث ناشی از آن جان باخته‌اند خاطرنشان کرد: تشخیص هویت همه این افراد انجام و شناسایی کامل صورت گرفته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.