آخرین خبرایران و عمان در مسیر تفاهم برای بازگشایی هرمز؟
3بازدید
۰

وحید امیری: ناراحتم که نمی‌توانم در لرستان باشم

بازیکن تیم ترابوزان اسپور ترکیه می‌گوید، از اینکه در این شرایط نمی‌تواند به لرستان بیایید و در کنار مردم سیل زده این استان باشد، بسیار ناراحت است.

به گزارش تابناک ورزشی، وحید امیری در پیامی ویدئوی ضمن همدردی با مردم سیل‌زده استان لرستان اظهار کرد: به خاطر سیلی که گریبان هم استانی‌ها و همشهری‌های عزیزم را گرفت، بسیار ناراحتم. کسانی که من با آنان بزرگ شده‌ام و جایی که از آن خاطره‌ها دارم.

وی ادامه داد: ناراحتی من زمانی بیشتر شد که متأسفانه به خاطر قراردادی که داشتم، نتوانستم در این لحظات کنار شما باشم. قول می‌دهم به محض ورود به کشورمان در آنجا حضور پیدا کنم و هر کاری که از دستم بربیاد برای شما عزیزان انجام دهم. این ملی‌پوش لرستانی یادآور شد: البته در ترکیه هم پیگیرم و با علیرضا بیرانوند هماهنگ هستم که او به نمایندگی کارها را انجام می‌دهد و ان‌شاالله کمک‌ها به دست شما خواهد رسید.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.