آخرین خبرجهش شاخص کل بورس پس از ۳ روز افت متوالی/ ۴.۵ همت پول حقیقی به بازار برگشت
2180بازدید

افزایش قیمت داروها در شب

وی با اشاره به اینکه تعرفه نسخه های از 1250 تومان به بالا برای سال جدید 700 تومان است، گفت: از ساعت 10 شب تا 8 صبح، 10 درصد به این تعرفه افزوده می شود.

دبیر انجمن داروسازان ایران، از افزایش 10 درصدی تعرفه نسخه های دارویی در داروخانه های شبانه روزی خبر داد.

دکتر سیدجمال سعید واقفی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: تعرفه نسخه های دارویی برای داروخانه های شبانه روزی در ساعات شب، 10 درصد بیشتر از تعرفه مصوب برای داروخانه های روزانه است.

وی با اشاره به اینکه تعرفه نسخه های از 1250 تومان به بالا برای سال جدید 700 تومان است، گفت: از ساعت 10 شب تا 8 صبح، 10 درصد به این تعرفه افزوده می شود.

دبیرانجمن داروسازان ایران،همچنین از افزایش 15 درصدی تعرفه داروهای ساختنی نسبت به سال 86 خبر داد و افزود: تعرفه های جدید به داروخانه ها ابلاغ شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۷/۰۱/۲۵ ۱۰:۲۷

فكر نمي كنيد آن بنده خدايي كه شب ناچار به دريافت دارو داشته و به داروخانه مراجعه كردي قطعا موضوع اورژانسي بوده؟ حال رواست به كسي كه در وضعيت اضطراري است فشار بيشتري وارد كنيد؟؟؟؟

ناشناس۱۳۸۷/۰۱/۲۵ ۰۸:۳۴

جناب احمدی نزاد:
دراین مملکت همه دارند خدمات و کالاهای خود را در سال جدید گران میکنند بجز کارمند دولت که قرار است در تورم رسمی 4/18% بانک مرکزی و تورم واقعی 50% حقوقش تنها 6% افزایش یابد.آقای رئیس جمهور با این کاهش شدید قدرت خرید کارمندان دولت فکر نمیکنید راندمان کاری باز هم کاهش و فساد ، رشوه، زیر میزی و غیره افزایش یابد؟!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.