احتمال آب‌گرفتگی معابر در استان بوشهر

کد خبر: ۸۹۲۳۵۲
|
۲۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۶ 16 April 2019
|
3546 بازدید

کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر اظهار کرد: با توجه به بررسی نقشه‌های پیش یابی جوی از روز چهارشنبه با ورود یک سامانه بارشی به غرب و جنوب غرب کشور، به تدریج بر میزان ناپایداری های جوی در سطح استان افزوده می شود.

به گزارش ایسنا، پیام مساعدی افزود: بر این اساس از روز چهارشنبه تا اواسط هفته آینده به سبب وزش باد و گاهی وزش تندبادهای لحظه‌ای، سواحل استان و خلیج فارس به تناوب مواج و متلاطم خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: از روز پنج‌شنبه تا اواسط هفته آینده به تناوب بارش پراکنده باران، وزش باد گاهی رگبار باران و رعد و برق به همراه وزش تندباد لحظه‌ای در سطح استان پیش بینی می‌شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر عنوان کرد: با توجه به شرایط فصلی و محلی و ماهیت رگباری بارش‌های بهاری، طی این مدت احتمال آب‌گرفتگی معابر عمومی و سیلابی شدن مسیل ها در برخی نقاط دور از انتظار نیست.

مساعدی تاکید کرد: دمای هوا نیز طی این مدت روند افزایشی دارد.

وی یادآور شد: در فصل بهار احتمال تغییرات ناگهانی در شرایط آب و هوایی وجود دارد، لذا در صورت تغییر در شرایط جوی و دریایی، اطلاعات لازم و تکمیلی در هشدارهای بعدی هواشناسی اطلاع رسانی خواهد شد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟