آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

اشتغال زنان فارغ التحصیل بیشتر است

معاون پژوهشی وزارت علوم گفت: براساس طرح رصد اشتغال وزارت علوم بیشترین اشتغال فارغ التحصیلان مربوط به زنان است.

به گزارش مهر، مسعود برومند گفت: طرح رصد اشتغال فارغ التحصیلان سال گذشته در وزارت علوم اجرا شد که در سال جاری نیز این طرح ادامه می‌یابد.

وی افزود: در سال جاری طرح رصد اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی برای سال‌های ۹۳-۹۴ اجرایی خواهد شد.

معاون پژوهشی وزارت علوم اظهار داشت: آمارهای این طرح در سال گذشته براساس جامعه فارغ التحصیلان و سامانه‌های وزارت کار تدوین شده است که در سامانه وزارت کار آمار افرادی که بیمه بوده اند، وجود داشت.

برومند تاکید کرد: براساس این طرح حدود ۵۳ درصد فارغ التحصیلان دانشگاهی بیمه هستند و همچنین براساس این طرح اشتغال زنان فارغ التحصیل بیشتر از مردان است.

وی گفت: براساس این طرح حوزه‌های علوم انسانی بیشترین درصد اشتغال فارغ التحصیلان را به خود اختصاص داده و حوزه‌های هنر و الهیات کمترین اشتغال را داشته اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

مشاور۱۳۹۸/۰۲/۰۳ ۱۳:۳۵

آيا رابطه معناداري بين اشتغال خانمها بامجرد ماندن آنها وهمچنين افزايش طلاق وجود ندارد؟ با توجه به محدود بودن تعداد مشاغل، واجب النفقه بودن آقايان ،اگر به فكر خوشبختي خانمها و رونق ازدواج باشيم ،در اشتغال، اولویت را به آقایان میدادیم !

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.